Yakov Sivustoni tarkoituksena on herättää pintaa syvemmälle meneviä keskusteluja ajankohtaisista aiheista katsottuna niitä Kristinuskon näkökulmasta. Sinun ei täällä tarvitse esittää jotain muuta, kuin millaiseksi hyvä Luojamme on sinut luonut.

Ruotsinsuomalaisten eläkeläisten massamuutto Suomeen on edessä!

 • Muslimit pommittavat poliiseja Malmön Rosengårdenissa joulukuussa 2008
  Muslimit pommittavat poliiseja Malmön Rosengårdenissa joulukuussa 2008
 • Pommisade poliisia vastaan samassa paikassa.
  Pommisade poliisia vastaan samassa paikassa.
 • Fatiman mielestä Ruotsi on kuin Irak tai mikä muu tahansa arabimaa ja hän hän viihtyy erittäin hyvin Ruotsissa!
  Fatiman mielestä Ruotsi on kuin Irak tai mikä muu tahansa arabimaa ja hän hän viihtyy erittäin hyvin Ruotsissa!
 • Kellarimoskeijan vuokrasopimus oli sanottu irti jo yli vuotta aiemmin...
  Kellarimoskeijan vuokrasopimus oli sanottu irti jo yli vuotta aiemmin...
 • ...mutta (silti se) aiheutti (rajun) mellakan...
  ...mutta (silti se) aiheutti (rajun) mellakan...
 • Parempi mellakoida, kuin etsiä uutta kokoushuoneistoa, kun vanha on irtisanottu, vai kuinka?
  Parempi mellakoida, kuin etsiä uutta kokoushuoneistoa, kun vanha on irtisanottu, vai kuinka?
 • Allah on oleva kanssamme.
  Allah on oleva kanssamme.
 • Islamilainen keskus Malmössa.
  Islamilainen keskus Malmössa.

Viime aikoina on Ruotsista kantautunut uutisia, että monet ruotsinsuomalaiset eläkeläiset aikovat tehdä paluumuuton Suomeen. Tärkein syy siihen on nopeasti kasvava turvallisuusvaje Ruotsin liiaksi sirpaloituneessa yhteiskunnassa, jossa on jo 3 milj. mamua eli yli 30% koko 9,4 milj. väestöstä!

Mamuja on selvästi tuotakin enemmän, jos otamme lukuun heidän Ruotsissa syntyneet jälkeläisensä, koska suuri osa heistä ei tule koskaan orientoitumaan ruotsalaiseen yhteiskuntaan!

Ruotsin poliisilaitos on voimaton tuollaisen suuren mamujoukon edessä ja karttaa monin keinoin yhteenottoa heidän kanssaan, sillä kukapa heistä haluaisi tulla kivitetyksi tai joutua polttopullojen maalitauluksi!

Tästä on seurannut yhä kasvava turvallisuusvaje siviilien keskuudessa ja nuoret naiset, vanhukset sekä vammaiset ovat syystäkin peloissaan etenkin joutuessaan liikkumaan yksin iltamyöhään kaduilla, joilla mamunuoriso suurina joukkoina ja työttömänä vetelehtii aikaansa kuluttamassa ja ilkitöitään suunnittelemassa! Ei vain suunnittelemassa, vaan yhä enenevässä määrin myös toteuttamassa! Tästä Ruotsin viime aikojen rikostilastot kertovat karua kieltään raiskauksineen, ryntöryöstöineen, tuhopolttoineen jne.

Uskon, että Suomen kansalle syntyy paljon suurempi ja nopeammin tapahtuva sosiaalinen kustannuserä niistä vanhuksista, jotka muuttavat paluumuuttajina Suomeen jo aivan lähivuosina, kuin konsanaan paljon pelätystä suurten ikäluokkien aiheuttamasta eläkepommista!

Ruotsissa asuu Suomen kieltä puhuvia nykyään 443 000 (blogikirjoitus 2000, jota päivitetty 2003), mikä ei ole mikään pieni ryhmä! http://finnpro2000.tripod.com/spraket.htm

Oheiset 8 kuvaa on poimittu eräästä videosta, jota ei sivustolle voi liittää sen erityisen formaatin vuoksi. Se on tositapahtumiin pohjautuva.

...

Nykyiset hallitusvallan kahvassa olevat mamuintoilijamme ilmeisesti haluavat samanlaista touhua tännekin piristämään ankeaa Suomen talvea, vai miten muutoin olisi tulkittava nykyinen, Suomen muita EU-maita suuremman avokätisyyden aiheuttama mamuinvaasio maahamme?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

No just, tämäkin vielä.

Mitenköhän heidän eläkkeensä sitten, kun ovat työskennelleet Ruotsissa ja maksaneet veronsa sinne?

EV

Leif Norrgård

Jyrki Käteisellä on varmaan vielä takataskussaan iso läjä seteleitä, joten eipä hätää ;=)

Käyttäjän malva kuva
Eeva Vasenius

Aivan, Jykällä sitä massia tuntuu olevan ja hän jakelee niitä ihan surutta sinne tänne....

On kai unohtanut oman kansansa kokonaan...?

EV

Leif Norrgård

Joo, Jyrki ei ookkaa mikää tyhjätasku, kun kuuluu Bilderbergin poppooseen ja jos häneltä yhtäkaikki alkais fyrkat liueta vähiin (mihin en usko), niin Asteroid Thors kiitäisi komeetan lailla hätiin ;=)

Seppo Hildén

Leif, Leif...

"Uskon, että Suomen kansalle syntyy paljon suurempi ja nopeammin tapahtuva sosiaalinen kustannuserä niistä vanhuksista, jotka muuttavat paluumuuttajina Suomeen jo aivan lähivuosina, kuin konsanaan paljon pelätystä suurten ikäluokkien aiheuttamasta eläkepommista!"

Ei tule kustannuserää, kun paluumuuttajat saavat Ruotsista paremman eläkkeen mukaansa mitä Suomessa olsivat ansainneet. Myyvät vielä kinteistönsä ja ostavat Suomesta uudet. Tuovat vaurautta siis tullessaan ja eivät ole todellakaan mitään kustannuseräporukkaa.

Tästähän tulee taloudellinen piristysruiske niin kiinteistömarkkinoille, kulutustavaramarkkinoille kun myös ruokatavarakauppiaille.

Sanoitko yli 400 000 tuhatta niitä tulevan?

Leif Norrgård

Tuskin heitä 400 000 on tulossa, mutta paljon kummiskin. Saat toki toivoa, että Ruotsi kykenisi maksamaan heidän eläkkeensä, mutta tuolla mamupolitiikalla tulee Ruotsi jo lähiaikoina rämpimään kaulaansa myöten valtionvelkasuossa ja joutuu mittavaan eläkesaneeraukseen, koska erään tukholmalaisen ruotsinsuomalaisen opettajan mukaan Ruotsissa oli kirjattu noin 500 (dagisten, koulujen jne.) tuhopolttoa vuodessa. Valtaosa niistä mamujen aikaansaannosta!

Ei ihan halpaa lystiä, vai kuinka?

Ota lisäksi huomioon se, että tänne palaavista paluumuuttajista on valtaosa enenevästi sairas- ja vanhuspalveluja tarvitsevia koko lopun ikäänsä ja monilla heistä on vajaa eläke. Heistä aiheutuu suuri kustannuserä, joka lankeaa meille maksettavaksi, sillä läheskään kaikkien tulossa olevien vanhusten eläketulot eivät riitä kattamaan heidän hoitokustannuksiaan.

Tiedän tämän siitä, että äitini työskenteli Ruotsissa yli 40 vuotta ja sai täyden työeläkkeen, kansaneläkkeen ja työvakuutuseläkkeen. Siis täydet kolme eri eläkettä ja vieläpä Suomestakin nuoruusvuosiltaan kansaneläkettä, mikä on harvinaista. Silti hänen viimeiset 8 vuottansa dementikkojen hoitokodissa maksoi enemmän kuin hänen eläketulonsa, vaikkei hänellä mitään muita sairauksia ollutkaan. Ellei hän olisi elänyt koko ikänsä säästeliäästi ja säästänyt jopa yli kohtuuden, niin hänellä ei olisi ollut varaa kyseiseen hoitopaikkaan! Hän joutui maksamaan koko tuon 8 vuoden ajan (ollessaan hoidossa Ruotsissa) omista säästöistään lisää hoitokulujensa katteeeksi. Hän eli yli 92-vuotiaaksi.

Kokemuksesta ja Ruotsissa yli 9 vuotta asuneena ja työskennelleenä tiedän ruotsalaisten olevan tosi ovelia eläkemaksujenkin suhteen. Taatusti he löytävät jonkin 'smartin' keinon tulevaisuudessa esim. puolittaa aiemmin lupaamiaan eläkesummia tyyliin 'köyhät ajat eläkkeetkin puolittavat ja maasta muualle muuttavat sitäkin vähemmän saavat" jne.

Mullekin on luvattu reilua (kahta eri) eläkettä Ruotsista 65-vuotiaasta alkaen, mutten silti nuolaise, ennen kuin tipahtaa. Olen näet todennut seuraavan vanhan ruotsalainen sananlaskun pitävän paikkansa: "On hyvä toivoa parasta, mutta varautua pahimpaan!" ;=)

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Ei kai nyt sentään kolmasosa väestöstä kuitenkaan ole maahanmuuttajia. Ei ainakaan jos uskomme pari viikkoa vanhaa tilastokeskuksen(statistiska centralbyrån) julkaisua. Sen mukaan 15%(suurin ryhmä Suomessa syntyneet, 170 000). Ruotsissa syntyneet, joiden molemmat vanhemmat syntyneet ulkomailla: 411 000.

Yhteensä nämä tekevät 19% Ruotsin väestöstä.

Nästan en femtedel har utländsk bakgrund

Av Sveriges befolkning beräknas 15 procent vara födda utomlands. Största grupperna är födda i Finland (170 000 personer) och i Irak (121 000 personer). Vidare är 411 000 personer födda i Sverige med två utrikes födda föräldrar. De utrikes födda tillsammans med de födda i Sverige med två utrikes födda föräldrar utgör gruppen som har utländsk bakgrund. Vid årsskiftet har nära 19 procent av Sveriges befolkning utländsk bakgrund.

http://www.scb.se/Pages/PressRelease____305657.aspx

Leif Norrgård

Jooel!

Harrasta enemmän mediakritiikkiä, äläkä usko kaikenlaisia nettiprovoja!

Lue seuraavasta linkistä ja kelaa siinä olevaa taulukkoa alaspäin viimeiseen sarakkeeseen "Total" ja tutki mikä luku siinä on maahanmuuttajista. Jos löydät luvuksi 2.817.300, niin onnittelen, sillä olet oikealla sivulla!

http://www.immi.se/migration/statistik/inochut.htm

Huomaa sivun alalaidasta, että se on päivitetty lokakuussa 2009 ja siinä on mamut vain vuoteen 2008 asti, joten lukuun pitää vielä lisätä yli kahden vuoden aikana Ruotsiin muuttaneet. Luku lienee jossakin 200 000 mamun paikkeilla, sillä vuosina 2007 - 2008 muutti Ruotsiin mamuja tuon taulukon mukaan yhteensä yli 200 000. Siten tuohon kokonaislukuun (liki 3 milj.) pitäisi vielä lisätä laittomasti Ruotsissa olskelevat mamut, joita niitäkin on tuhansia (ehkä kymmeniä tuhansia?) ja noiden mamujen Ruotsissa synnyttäneiden ainakin ensimmäiset lapset, joilla ei ole vielä mitään kultturellisia siteitä Ruotsiin ja useille heistä (etenkin muslimiperheissä) ei niitä tule myöhemminkään, mikä on havaittu tosiasia jo useiden vuosikymmenten ajalta.

Vaikka emme lisäisi tuohon lukuun 2.817.300 + 200.000 = 3.017.300 edes noita mamujen Ruotsissa ensiksisynnyttämiä lapsia, emmekä laittomasti maassa olevia, niin silti on heidän prosentuaalinen osuutensa Ruotsin nykyisestä kokonaisväestöstä (9,4 milj.) vieläkin yli 30% (32,1%)!

Jos satuit katsomaan TV:stä joulukuusssa 2008 kyseistä muslimien Malmössa synnyttämää pientä 'sisällisotaa', niin voisit siitä todeta avaukseni todenperäisyyden.

Ota sinäkin pääsi jo pois pensaasta ja herää suuren mamuvaaran todellisuuteen!

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Niin siis antamassasi linkissä tarkasteltiin maahanmuuttoa vuodesta 1851. Tuskin ne kaikki enää elossa ovat.

Alkuperäinen lähde sinänsä oli sama kuin minunkin linkissäni eli tilastokeskus, et mitä sanoitkaan nettiprovoista?

Leif Norrgård

Hei Jooel!

Kirjoitit alla, että linkittämässäni sivussa olisi ollut puhe 150:stä vuodesta, mutta jos luet tarkemmin, niin taulukossa olevat mamujen määrät ovat vain vuosilta 1941 - 2008 eli 68 vuodelta ja kuten mainitsin, jos lukuun lisätään viimeiset 2 vuotta, niin mamujen kokonaismäärä Ruotsissa ylittää nyt jo huimat ja katastrofaaliset 3 000 000 !!!

Tässä vielä linkki taulukkoon: http://www.immi.se/migration/statistik/inochut.htm

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Ja voihan sitä hommaforumilta hakea pilakuvia liitteeksi, joku saattaa vielä uskoa aidoiksi vaalimainoksiksi;)

Leif Norrgård

Kuulehan Jooel!

Kyllä siitä Malmössa joukuussa 2008 muslimien alulle panemasta paikallisesta 'sisällissodasta' oli pilailu kaukana. Liitekuvani ovat ihan todellisesta ja kautta koko maailman uutisoidusta, Ruotsia kuohuttaneesta mamuongelmasta.

Sun olis aika opetella erottamaan pilailu todellisuudesta, mikäli aiot edetä elämässäsi edes jollakin lailla ;=)

Taidat olla mamuintoilija, ainakin kirjoituksistasi päätellen(?) Meneppä itse asumaan Malmöön vaikka vain vuodeksi, niin eiköhön illuusiosi ala haihtua!

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola

Mulle riitti kyllä ihan Botkyrka:) En ole kyseenalaistanut sitä, etteikö Ruotsiin olisi saattanut viime vuosikymmeninä kohdistua liikaa maahanmuuttoa.

Leif Norrgård

Hienoa Jooel!

Oli reilua kertoa kokemuksistasi Botkyrkassa! Annan siitä palautteesta sulle plussan :)

Muistan vielä miten idyllinen ja rauhallinen Malmön Rosengården oli 1980-luvun puolivälissä, kun pidimme siellä uskonveljieni kanssa evankelioimiskokouksia sikäläisessä Baptistikirkossa. Jos joku ihminen olisi tuolloin kertonut, miten vaaralliseksi eläminen siellä tulee muuttumaan vain parin vuosikymmenen päästä, niin tuskin olisin uskonut häntä!

Elleivät Suomen huippupoliitikot ota äkkiä järkeä käyttöön mamu-ongelmamme hoitamiseksi, niin mopo tulee täälläkin pian karkaamaan käsistä ja kenties lopullisesti!

Dari-anne Suomalainen

Jos ihmisellä on ylitsepääsemättömiä fobioita, hänen kuuluisi hakea apua, ei olettaa, että kaikkien ihmisten kuuluu olla hänen terapeuttejaan, tai kääntyä hänen pelkojensa vangeiksi, sairastua häneen.

Leif Norrgård

Shalom Dari-anne!

Arvasinhan mä, että säkin piipahdat tänne jakamaan tuokion siitä parhaastasi mitä sydämessäsi on. Moni muu voisi luulla sun pyrkivän vain nolaamaan ja mokaamaan keskustelukumppaneitasi, mutta mä olen syvällinen ihmistuntija ja tiedän, ettei asia olekaan niin.

Sä todellakin ihan aidosti luulet olevasi Israelin Pyhän asialla hyökätessäsi kuin petolintu asiallisia kommenttejani ja puheenvuorojani vastaan. Siitä annan sulle plussan ja näet sen vastauksestasi kommenttiini :)

Kuulehan rakas ystäväni seuraavaa: Niin on moni muukin luullut ja vastedes tulee luulemaan, kuten Ylistetty Vapahtajamme ja Messiaamme Yeshua edeltä opetti meitä opetuslapsiaan sanoen:

Johanneksen evankeliumi:
16:2 He erottavat teidät (minun rakkaat opetuslapseni) synagoogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle.

Ihmisiä voidaan näet tappaa ensin sanoilla erottamalla heidät yhteisöstään, niinkuin ortodoksijuutalaiset tekevät jopa omille lapsilleen, jos nämä löytävät Yeshuassa oman Messiaansa ja todistavat Hänestä heille, ja lopuksi ihminen voidaan tappaa ihan kirjaimellisesti riistämällä häneltä henki...

Tässäkin suhteessa sinun suuresti ylistämäsi ääri-islamistit (jos olen sua oikein ymmärtänyt?) ovat kunnostautuneet paljon ortodoksijuutalaisia paremmin, sillä heidänkin (ääri-islamistien) uskontonsa pääopukseen (Koraaniin) on kirjoitettu, että jos joku heistä luopuu islamista ja kääntyy esim. Kristityksi, niin tämä tulee armotta tappaa. Sitä he myös usein käytännössä noudattavat!

Samankaltainen opetus löytyy myös Mooseksen kirjoista, mutta Yeshuaa vääränä messiaana pitävät ortodoksijuutalaiset tulkitsevat sitä käskyä väärin, koska Yeshua todella on oikea Messias, jonka maailmaan tulosta jo Mooses profetoi!

Toimituksen poiminnat