Yakov Sivustoni tarkoituksena on herättää pintaa syvemmälle meneviä keskusteluja ajankohtaisista aiheista katsottuna niitä Kristinuskon näkökulmasta. Sinun ei täällä tarvitse esittää jotain muuta, kuin millaiseksi hyvä Luojamme on sinut luonut.

HALUAMMEKO MEKIN ISLAMISTIEN VALTAANNOUSUA SUOMEEN?

Sain äsken ketjukirjeen Ruotsista ja se pisti miettimään, että miten pitkällä Suomessa ollaan jo muslimien kulttuuriin mukautumisessa?

Seuraava on suora lainaus ruotsinsuomalaiselta perheenisältä:

>>>

Rauhaa!


Tiesitkö, jos tuon tervehdyksen olisin kirjoittanut hebreaksi, niin se olisi automaattisesti mennyt luentaan. Ruotsissa luetaan sms- ja s-postit, koska meillä on omat terroristikansalaiset, itsensä tuhoojat, kuten Suomessa olette tiedotusvälineiden kautta saaneet nähdä ja kuulla. Se oli odotettua mitä tapahtui Tukholmassa. Nykyinen hallitus ottaa jatkuvasti lisää muslimeja ja muita siirtolaisia.  "Anhörig invandring" eli lähiomaisten siirtolaisuus, suvun yhdistäminen maksaa Ruotsin valtiolle kaikkein eniten, se maksoi 4,6 miljardia euroa viime vuonna. Verorahat eivät riitä ruotsalaisten eläkkeisiin ja vanhusten hoitoon. TV- ohjelma ”Uppdrag granskning”(Suomessa vastaava ohjelma Karpolla on asiaa) paljasti, että yksi hoitaja, yökkö hoiti useiden vuosien ajan liki 100 dementiavanhusta lukitsemalla huoneiden ovet yön ajaksi. Aamulla kun ovet avattiin, näky oli hirveä, osa vanhuksista oli verissä päin, pudonneet sängystä. ”Tarpeet ” oli tehty huoneen lattialle. Tämän ohjelman jälkeen paljastui, että tällaista hoitoa on ollut monissa muissakin Ruotsin kunnissa rahapulan vuoksi.

Ruotsalaiset sopeutuvat siirtolaisten kulttuuriin ja heidän vaatimuksiin, eikä päinvastoin. Suuri työttömien siirtolaisten määrä on johtanut siihen, että syntyperäistä ruotsalaista syrjitään jopa lainsäädännön kautta. Jos on kaksi samanarvoista viranhakijaa, ruotsalainen ja siirtolainen, viran saa siirtolainen. Samoin on asuntopolitiikassa. Uimahallit ovat järjestäneet musliminaisille omat uimahallipäivät ja -ajat, koska naiset eivät saa uida samassa uima-altaassa miesten kanssa.  Aikuisten ruotsinkielen opetuksessa luokkahuone on jaettu kahtia, tehty kaksi metriä korkea väliseinä luokkahuoneen keskelle, toisella puolella on miehet ja toisella puolella on naiset. Opettaja on keskellä väliseinää ja opettaa molemmille ryhmille samaan aikaan. Miehet ja naiset näkevät opettajan, mutta miehet ja naiset eivät näe toisiaan. Tämä järjestely on vaadittu siksi, koska aviossa olevat naiset eivät saa nähdä vieraita miehiä. Kunnat ovat tähän suostuneet. (Ruotsissa on suostuttu sortamaan ja alistamaan naista kuten heidän entisessä kotimaassaankin!)                                                                                                                                                                                                                                                                       

Yhä useampi koulu jättää adventtikirkon väliin luokassa olevien muslimilasten vuoksi. Ollessani ensimmäisessä luokanopettajan virassani vuosina 1979 -1989, me opettajat äänestimme, menemmekö adventtikirkkoon vai emme. Useimmiten ei-äänet voittivat. Tuolloin koulussamme oli melko suuri turkkilaisoppilaiden määrä.  Toisessa  koulussa  viimeisten kymmenen vuoden aikana menimme aina adventtikirkkoon. Mutta viimeisinä vuosina kun muslimioppilaita tuli lisää, rehtori vaati papilta, ettei saarna saa olla hengellinen. Niinpä pappi luki saarnastuolista Selma Lagerlöfin joulusadun. (Koulussa on myös kristittyjä oppilaita Afrikan eri maista, en ymmärrä, miksi meitä ”tanssitetaan” muslimien ehdoilla?)


Koulun joulujuhlia ei ole pidetty Ruotsissa enää vuosikymmeniin. Kevätjuhlassa ei saa laulaa "Jo joutui armas aika... ", koska se on virsi. Monet koulut päättäjäisissä eivät nosta Ruotsin lippua salkoon, koska koulussa on paljon siirtolaisia. Viime keväänä eräs yläasteen koulu piti päättäjäiset koulun omalla soraisella jalkapallokentällä. Aikaisempina vuosina päätösjuhla oli aina ollut kirkossa, ruotsalaisten vanhempien protestit eivät auttaneet.
Yhä useampi esikoulu lopettaa sianlihan tarjoamisen lapsille. Koulun on järjestettävä muslimipojille ja -tytöille erillinen uimaopetus. Almanakkaan tullaan tekemään muutoksia, muslimeille ja muslimioppilaille vaaditaan pyhäpäiviä Ramadanin yhteyteen. Landstingetin  (maakäräjien) verorahoilla leikataan terveiltä pojilta esinahka. Tilaston mukaan Euroopan maista Ruotsissa raiskataan tyttöjä ja naisia eniten, muslimimiehet raiskaajina ovat yliedustettuina. Koko Eurooppa on siirtymässä Halal-teurastukseen, koska on kallista pitää kahdenlaista teurastustapaa.  Imaami lausuu loruja teurastuksen yhteydessä ja eläimen pää on suunnattava Mekkaa kohti ennen kiduttamis-teurastuksen aloittamista, eläimen kuoleminen kestää 8-12 minuuttia. Yhä useammat Tukholman kaupat, mm. Konsum, myyvät kiduttamalla teurastettua lihaa. Mainostavat sitä!

Kuka meistä osasi arvata 20 vuotta sitten, että islam on Ruotsin toiseksi suurin uskonto 2010! Entä 20 vuoden kuluttua!!!??? Tänä päivänä Euroopassa asuu 56 miljoonaa muslimia, uuden moskeijan rakentaminen aloitetaan joka toinen viikko.
Englannissa on tehty tutkimus v.2007 ; toisen ja kolmannen polven musliminuorista 37 % haluaa Sharia-lait Englantiin ja kuolemantuomion sille, joka eroaa islaminuskosta. Ranskassa ja Saksassa ovat tutkimukset samansuuntaiset. Saksan toisen polven musliminuorista 57 % halusi Saksaan Sharian. Liittokansleri Angela Merkel sanoi äskettäin, että Saksa on täysin epäonnistunut siirtolaispolitiikassa! Se lausuma oli myrkkyä meidän pääministeri Fredrik Reinfeldtille(tunnustautunut ateisti), koska hän ei halua nähdä uhkaa islamin leviämisessä!
Onneksi meillä on eduskunnassa 20 Ruotsidemokraattia vaa´an kielenä.

Jos ette halua Suomeen samanlaista yhteiskuntaa kuin meillä Ruotsissa on, niin äänestäkää Perussuomalaisia. ( Ehdottomasti pidän myös hyvänä Kristillisiä Päivi Räsäsen puoluetta, sekä Itsenäisyyspuoluetta.) Jos Perussuomalaiset pääsevät maan suurimmaksi puolueeksi tai toiseksi suurimmaksi, niin varmasti muslimisiirtolaisuus lakkaa. Katsoin kauhistuksekseni Internetistä Suomen moskeijat ja muslimiyhdistykset, lähes jokaiseen Suomen kaupunkiin on perustettu muslimi-islam yhdistyksiä ja -liikkeitä! Helsingissä on kahdeksan!  Ruotsin poliitikoilla ei ole paluuta, eivätkä he enää uskallakaan vastustaa islamisteja. Säpon (Tupo) mukaan Ruotsissa on 10 terroristijärjestöä 25 kansallisuudesta ja joissa on 200 aktiivista henkilöä. Ruotsi on avoin yhteiskunta, jossa saa vapaasti perustaa terroristijärjestöjä. Poliisi puuttuu asiaan vasta, kun on tehty rikos. Käsittääkseni Suomessa tilanne ei ole vielä päässyt niin pahaksi kuin naapurimaan Kuningaskunnassa. Perussuomaisilla on nyt 16 % kannatus, luulen sen nousevan huhtikuun vaaleissa yli 20 %.

Te suomalaiset päätätte itse ketä äänestätte! Ei mikään puolue vastaa täysin meidän omia toiveita ja tavoitteita. Mutta meidän on oltava realistisia ja joskus laitettava yhteiskunnallisia asioita arvojärjestykseen.

Kunnioittavasti Prinssi Kullervo Rurikin jälkeläinen, Roslagen, Ruotsi                                                  (Rurik kastettiin kristinuskoon vuonna 867 Novgorodissa ja DNA-tutkimus on myös osoittanut, että Rurik oli suomalainen)                                                                                                                         RURIKIN DYNASTIA    v. 862 – 1598                                                                                                                              

Ps. Mitä todennäköisimmin muutan perheeni kanssa takaisin (40v.jälkeen) Suomeen. Emme halua meitä kivitettävän, 7 km meiltä Tensta- Rinkebyssä kivitetään jatkuvasti palokunnan autoja, poliisiautoja ja linja-autoja (linja-auton ikkunoihin on toistamiseen ammuttu reikiä). Tämä on jatkunut vuosia, poliisi on voimaton. Tänä vuonna 2010 Ruotsissa on poltettu yli 500 koulua ja päiväkotia, ts. puolitoista koulua palaa joka päivä!  <<<

...............

Äkkilukemalta kirjoitus voi tuntua pelkältä vaalipropagandalta, mutta kirjoituksessa on myös paljon sellaista, mitä ei Suomen, eikä Ruotsinkaan media ole julkaissut. Ruotsin media ei ole kehdannut kertoa voimattomuudestaan yhä kasvavan muslimivähemmistönsä edessä ja Suomen media (tätä US:a lukuunottamatta) on muslimi-vaaraa ymmärtämättömien journalistien talutusnuorassa.    

Julkinen salaisuushan on nyt se, että moni juutalaisperhe on jo muuttanut Malmöstä Israeliin, koska heidän lapsiaan on kivitetty koulumatkalla ja koska virkavalta on voimaton muslimiuhan edessä, niin nuo juutalaiset ovat kokeneet elämänsä paljon turvallisemmaksi Israelissa, huolimatta raketeista ja ohjuksista, joita sataa muslimien terveisinä Israelin siviilikohteisiin tasaisen tappavaa tahtia.  

Mitä SINÄ ajattelet tuosta varoittavasta kirjoituksesta?                

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (75 kommenttia)

Käyttäjän elina kuva
Elina Moustgaard

Kirjeen sisältö järkyttäisi, ellen tuntisi tilannetta Hollannissa ja Tanskassa niin hyvin yli 30 vuotta kehitystä seuranneena. Tosin viimeksimainitussa sananvapaus pakottaa hallituksen kuuntelemaan kansalaismielipidettä ja muutoksen tuulet puhaltavat.

Koko tilanteen kuvaus on kuin Suomesta olisi kerrottu, samat ilmiöt. Ainoa ero on se, että meillä ongelmat vasta orastavat, vanhoillisislamilaisia on vielä vähän eikä kaduntallaaja välttämättä edes tajua mihin ollaan menossa. Vain muslimiturvapaikkalaisten kanssa työskentelevät tietävät mistä on kyse, mutta vaikenevat työnjohdon määräyksestä niin TE-keskuksissa, sosiaaliivirastoissa, kouluissa ja tarhoissa kuin myös sairaaloissa ja terveyskeskuksissa.

Yhdessä asiassa olemme "edellä", esimerkiksi jos bussinkuljettajaksi hakee kokemusta omaava suomalainen, hänet ohittaa kokematon maahanmuuttaja jolle järjestetään koulutus erikseen. Sitä kutsutaan positiiviseksi syrjinnäksi ja on kirjattuna ainakin H:gin ja Espoon kaupunkien ohjeistukseen.

Kirjeen kirjoittaja on oikeassa. On äänestettävä Persuja, Itsenäisyyspuoluetta tai Muutosta, josta hän ei näemmä ole tietoinen. Muutos ajaa kansanäänestyksiä ja gallupin (toukokuu 2010) mukaan 60% suomalaisista rajoittaisi maahanmuuttoa. Koskee nimenomaan ns. "humanitäärisin" perustein saatavia oleskulupia sekä perheenyhdistämisiä

Surullista, mutta Ruotsi on mennyttä demokraattisena valtiona.

Ilkka Järvelä

Elina, tossa mainitaan mahdollisuutena myös KD.
Avaudunpas tässä sen verran että koko elämäni olen äänestänyt Kokoomusta mutta nyt se tuntuisi aika vaikealta, koska en usko puolueen haluavan jakaa hyvinvointia niin tasaisesti kuin itse haluaisin.
Kun olen etsinyt uutta puoluetta, varteenotettavimmilta on tuntunut toisaalta Persut mutta toisaalta KD (pidän niistä lähimmäisenrakkaus-puheista jota puolueesta kuulee). Itsenäisyyspuolue ja Muutos on niin pieniä etten ainakaan toistaiseksi ole kovin vakavasti edes harkinnut niitä. Ja uskon että kyllä meidän pitäisi osata ratkoa asiat parhaalla mahdollisella tavalla ilman kansanäänestyksiä. :D

Leif Norrgård

Ilkalle pari kommenttia!

Et ole ainoa, joka on pettynyt kokoomuksen viimeaikaiseen korostettuun elitistien suosimiseen kaikissa talouspoliittisissa ratkaisuissaan. Mielestäni ainoa oikea teko heiltä on vuosikausiin ollut, että ovat haudanneet sloganin "koti, uskonto ja isänmaaa", koska ovat ne aikoja sitten hyljänneet myös käytännösssä.

Raisiossakin kokoomuksen ääniharava Matti Schrey loikkasi kesken työkauden KD:hen juuri moraalisista syistä johtuen. Hän huomasi, että KD oli siellä(kin) ainoa puolue, joka on ollut uskollinen kristillisille periaatteille.

Niin, KD on se puolue, jota olen vuosikymmenten ajan äänestänyt ja aion edelleenkin äänestää kaikissa vaaleissa, mikäli puolue säilyttää nykyisen korkean moraalinsa ja pysyy yhtä uskollisena Raamatullisille periaatteilleen puolueena, kuin tähän saakka. Kyllä heistäkin vikoja löytyy, mutta paljon vähemmän kuin muista puolueista :)

Leif Norrgård

Kiitos palautteestasi, Elina!

Toit esille järkyttäviä asioita salailusta, ettei vain tavallinen kansa saisi tietää asioiden oikeata laitaa. Uskon asioiden olevan juuri noin.

Britanniassa on jo otettu sharia-laki osin käyttöön, mikä on askel todella ihmisoikeuksia loukkaavaan suuntaan!

Oletan, että Ruotsista tulee lähiaikoina oikea paluumuuttolaisten vyöry ja se vain lisää ns. "eläkepommia". Tulkoon vain, sillä Ruotsi heille eläkkeen maksaa ottamalla rutkasti uutta valtionvelkaa...

Ilkka Järvelä

Onhan noita tuontyyppisiä tekstejä näkynyt jo niin paljon että asioiden ei luulisi tulevan yllätyksenä kenellekään.
Ruotsihan on yksi rikkaimmista maista. Vaikea uskoa että sukujen yhdistäminen olisi tullut maksamaan Ruotsille 4,6 miljardia euroa vuodessa.

Leif Norrgård

Hei Ilkka!

Myös minua hämmästytti tuo summan suuruus. Toisaalta Ruotsi otti muistaakseni länsimaista kaikkein eniten irakilaisia pakolaisia ja heillä on ollut entuudestaankin moninkertainen pakolaisuusmäärä Suomeen verraten, joten jos nuo kustannukset ovat Suomessa jotain 1 miljardin euron luokkaa, kuten joku ketjusssa kirjoitti, niin sen perusteella 4,6 mlrd € olisi uskottava.

Aion kysellä ehtiessä tutuiltani Ruotsista, että mitä he arvelevat tuon summan suuruudesta.

Hirmusumma todella, jos se on totta!

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Terve Leif! ja S.halom !

Tätä myönteistä ilmapiiriä islamille meillä muokataan aivan samoin kuin homudellekin jokseenkin kaikkialla! - päät ovat pistäneet puskiin mm. Aamulehden blogit ja Satakunnan Kansan mielipidesivut - poistivat täysin asiallisen kirjoitukseni "Islam on kuoleman vakavasti otettava perverssi uskonto" (referenssi: pappi Zakarias Botros)...

...uskomatonta, mutta ilmeisen totta...

...islam on meilläkin Suomessa todellinen aikapommi kunniakostoineen ja naisten silpomisineen... :

http://aikapommi.wordpress.com/

...maassamme maaamme kristillisellä tavalla tai maasta pois. Piste.

Leif Norrgård

Shalom Ilkka!

Olet harvinaisen oikeassa ja miten tärkeää onkaan pitää esillä näitä asioita, eikä vähiten nyt vaalien alla. Olen minäkin havainnut sen selvän suuntauksen, ettei asiallisia kirjoituksia julkaista kovinkana monissa Suomen medioissa, vaikka ne sivuaisivat tätä islam-ongelmaa täysin asiallisin argumentein!

Maahanmuuttajien tekemät rikokset salataan, ettei tavallinen kansa saisi tietää, miten tavalliset suomallaiset pistetään kyseisten tekojen maksajiksi ja kansamme moraalia madalletaan sitä mukaa, kuin elintasopakolaisten ja potentiaalisten islamisti-terroristiainesten tulva vyöryy maahamme.

Nyt on syytä kaikkien lukijain tarkoin harkita ketä äänestää! Jokainen, joka vähänkin välittää jälkikasvunsa tulevaisuudesta, äänestää joko PeSu:a tai KD:läisiä. (En vielä usko Muutosvoiman mahdollisuuksiin saada ääntänsä riittävästi kuuluviin, vaikka oikealla asialla ovatkin.)

Minä vakaumuksellisena kristittynä äänestän KD:läisiä, vaikka tiedän heidän hyvin rajoitetut mahdollisuutensa vaikuttaa konkreettisiin päätöksiin. Silti he ovat valona ja suolana eli moraalinvartijoina erittäin tärkeässä asemassa Arkadianmäellä!

Jukka-Pekka Vasara

Shalom veljeni Jeesuksessa. Juuri keskustapuolue on yksi pääsyyllisiä Suomen nopeassa islamisoinnissa. Keskustalaiset yhdessä kokoomuslaisten talourikollisten ja vallankumoushoureissa elelvien kommunistien kanssa ovat tekemässä samaa kuin ruotsalainen eliitti omassa maassaan.

Missään tapauksessa ei siis pidä äänestää keskusta-kokoomus-SDP-puoluetta!

Mikko Mäkinen

Voi hyvinkin olla vaalipropagandakirje. Mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että tuollaisia asioita tapahtuu Elinan mainitsemien maiden lisäksi myös Belgiassa, Englannissa, Ranskassa, Itävallassa ja Sveitsissä.

Muistelen Hollannin valtion vuosikulujen islamilaisen siirtolaisuuden osalta olleen pari vuotta sitten noin 9 miljardia euroa. Joten Ruotsin 4,6 miljardia tuntuu pikemminkin alakanttiin olevalta luvulta. Suomen vastaava luku, jota Astrid Thorsilla ei ollut aikaa laskettaa, pyörinee vasta noin yhdessä miljardissa.

Leif Norrgård

Niinpä niin, Mikko!

Vaikka laainaukseni onkin ainakin osittain vaalipropagandaa, niin kyseinen mies ei itse ole ehdokkaana tulevissa vaaleissamme. Kirjeestä kuultaa läpi aito hätähuuto ja se on todella hyvin perusteltua!

Olen asunut Ruotsissa vv. 1982-1990 ja jo silloin oli Tukholmassa ja Göteborgissa mittavat ongelmat juuri siksi, etteivät juuri islam-uskoiset halunneet orientoitua ruotsalaiseen yhteiskuntaan. Ongelma on paisunut sen jälkeen valtaviin mittasuhteisiin erityisesti Malmössä, josta saimme viime vuonna nähdä dokumentteja siitä, ettei esim. palokunta voinut mennä sammutustöihin sammuttamaan tulipaloja (joita radikaali-islamistit olivat sytyttäneet) ilman runsasta poliisisaatttuetta, sillä muutoin heidät olisi kivitetty kuoliaaksi tai ainakin vammaisiksi!

Sami Mäki

Onko vain niin että kristityt saavat maistaa omaa lääkettään?

Kyllä me kristityt suomalaisetkin osataan naista alistaa. Perheväkivalta, jossa naiset ja lapset ovat se kärsivä osapuoli, on ollut kansantauti niin kauan kun kukaan muistaa.

Turhaan sitä kauhistellaan islamia, kyllä kristinuskon nimissäkin ihmisiä on kiusattu ja vainottu kautta historian niin Suomessa kuin muuallakin. Esimerkkejä löytyy ristiretkistä uskontojen uhrit ry:hyn saakka.

En todellakaan kaipaa islamin kulttuuria enkä mitään muutakaan uskontoa. Uskontoja kun raaputtaa, niin aina löytyy raadollisemmat motiivit, joita yritetään oikeuttaa uskonnon dogmeilla. Maailmassa eniten kärsimyksiä ovat aiheuttaneet uskonnot ja vallanhimo. Uskonto usein välineenä valtaan ja rahaan. Tuo valta ei ole pelkästään poliittista valtaa tai rahan valtaa, vaan myös ideologista valtaa. Uskonnoilla on yritetty sanella "oikeat" elämisen muodot ja kulttuuri. Ja kaikki muu, mikä ei edusta omaa kantaa, on turmiollista ja väärin.

Kaikki uskonnot pitäisi hävittää. Usko on eri asia, jokainen uskokoon mihin haluaa, mutta ilman että se tuottaa muille ongelmia. Uskonnoissa uskonasioista on tehty kollektiivinen instituutio.

Leif Norrgård

Kiitos palautteestasi, Sami!

Olet oikeassa siinä, että monia suuria ja laajalle levitettyjä uskontoja on käytetty "keppihevosena" vallanpitäjien etujen edistämiseksi. Myös Kristinuskonto-nimisellä uskonnolla on etenkin roomalaiskatolisten taholta käsittämättömän verinen ja raaka historia, samoin kuin juutalaisuudella ja Islamilla.

Ei pidä kuitenkaan unohtaa sitä seikkaa, että aito Kristinusko löytyy Raamatun Uudesta Testamentista ja jos luemme sitä sieltä, niin löydämme verrattoman hyvän ja kaikkia ihmisiä lohduttavan sanoman ihmisiä rakastavasta Isä J-lasta, joka lähetti ainosyntyisen Poikansa Yeshuan sovittamaan meidän syntisten ihmisten kaikki synnit, että meillä olisi mahdollisuus periä kuoltuamme iankaikkinen elämä! Tiedän tuon sanoman olevan totta, eikä vain mitään kauniita korulauseita!

Olen lukenut koko Raamatun ja Koraanin läpi ja voin vakuuttaa sulle, että vain Raamatun Uuden Testamentin sanoma on täysin väkivallatonta ja kaikenlaisen väkivallankäytönkin kieltävää! Suosittelen sulle lähempää tutustumista Uuteen Testamenttiin, jonka löydät kätevästi netistä:
http://www.finbible.fi/head/raam1_uusi.htm

Mä olen tullut siihen käsitykseen, että Kristinusko on Suomessa ennaltaehkäissyt valtavat määrät perhetragedioita jo vuosisatojen ajan, vaikka jotkin marginaaliset ryhmät, joihin viittaat, ovat jääneet kohtuuttoman suuren uutisoinnin vuoksi ihmisten mieliin.

Sami Mäki

Kunnioitan vakaumustasi ja oikeuttasi uskoa mihin haluat. Harmi että kristityt yleensä eivät pysty noudattamaaan samaa periaatetta suhteessa laumansa ulkopuolisiin ihmisiin. Älä kuitenkaan vakavissasi väitä, että tiedät raamatun olevan totta. Voihan se olla totta, mutta et sinä sitä varmasti tiedä.

On mukavaa että uskonto tekee sinut autuaaksi ja onnelliseksi, mutta sama malli ei välttämättä sovi kaikille. Ihmiset ovat erilaisia. Kaikki eivät halua iankaikkista elämää ja ovat silti tyytyväisiä ja onnellisia. Mainitset kristinuskon sanoman lohduttavan sinua, jotakuta toista lohduttavat muut asiat. Kun puhuin uskontojen hävittämisestä, niin tottakai tajuan että se ei ole realistinen toive.

Kristinuskossa on toki hyvääkin, lähinnä kristillinen etiikka. Kymmenen käskyn normeissa on joitakin universaaleja arvoja, jotka eivät ole uskontosidonnaisia. Näihin rakkauden arvoihin ei kuitenkaan tarvita kristinuskoa. Itse asiassa kristillinen etiikka noudattelee pitkälti antiikin filosofien eettisiä käsityksiä. Kristillinen etiikka on paljon velkaa Platonin etiikalle. Se hyvä, mikä kristinuskossa on, ei tarvitse uskonnollista sanomaa.

Jukka Poikela

"Onko vain niin että kristityt saavat maistaa omaa lääkettään?

Kyllä me kristityt suomalaisetkin osataan naista alistaa. Perheväkivalta, jossa naiset ja lapset ovat se kärsivä osapuoli, on ollut kansantauti niin kauan kun kukaan muistaa. "

Se iso ero tulee siitä, mitä vaikkapa pyhät kirjat kehoittavat tekemään. Kristinuskossa ei käsittääkseni naisia käsketä alistamaan. Koraanista tuota tavaraa kyllä löytyy.

Mies on naisen pää, koska Allah on toisia suosinut enemmän kuin toisia ja koska mies elättää vaimoaan. Hurskas vaimo on nöyrä ja vartioi siveyttään, koska Allah on antanut sen vartioitavaksi. Jos pelkäätte vaimonne olevan uppiniskainen, varoittakaa häntä, välttäkää häntä vuoteessa ja lyökää häntä, mutta jos hän sitten tottelee teitä, älkää ahdistako häntä enää. Allah on Korkea, Mahtava. (Koraani 4:34)

"Turhaan sitä kauhistellaan islamia, kyllä kristinuskon nimissäkin ihmisiä on kiusattu ja vainottu kautta historian niin Suomessa kuin muuallakin. Esimerkkejä löytyy ristiretkistä uskontojen uhrit ry:hyn saakka."

Aina löytyy joku nero, joka vertailee islamin hirmutekoja kristittyjen ristiretkiin. He vain autuaasti sellaisen tosiasian, että muslimit ryöstivät ja raiskasivat kristittyjä alueita 460 v ennen ensimmäistä vastaiskua eli ristiretkeä.

Muhammed kuoli Medinassa kesäkuun 8. päivänä 632 AD ja ensimmäiset ristiretkeläiset hyökkäsivät muslimien hallitsemaan Palestiinaan 1079 AD. Tämä 463 vuotta eivät valitettavasti olleet rauhallisen rinnakkaiselon aikaa, vaan Muhammedin opetuksen ja esimerkin innoittamien muslimijoukkojen valloitus- ja ryöstöretkiä Välimeren ympäristössä ja Saudi-Arabiasta itään Intiaan asti.

Mitä noihin kristittyihin lahkoihin tulee, niin edelleenkään moisiin lahkolaisuuksiin ei UT missään kohtaa kehoita. Koraanista ja Muhammedin esimerkistä kyllä öytyy oikeutus Jihadiin vääräuskoisia kohtaan.

Sami Mäki

"Nainen vaietkoon seurakunnassa!" Kunpa syntilista jäisikin vain noihin ristiretkiin. (katso muita kommenttejani)

Jukka Poikela

Sinun mielestäsi vaimon pieksäminen ja hänen hiljentämisensä seurakunnassa ovat yhteismitallisia asioita. Miten sitten muslimien käsitys naisten ja koirien saastaisuudesta? Onko tuokin vielä verrattavissa kristinuskon käsityksiin? Miten tasa-arvo? Islamilaisissa maissa raiskauksiin tarvitaan neljä todistajaa. Ei ihme, että he sitten täällä raiskaavat kuin viimeistä päivää. Mutta ai niin, raiskaavathan ne kristitytkin, eikö niin?

Sami Mäki

Se, että islam on syvältä, ei tee muista uskonnoista jotenkin parempia. Jo tämä uskontojen vastakkainasettelu kertoo jotain uskonnoista. Jos ei olisi uskontoja, ei olisi tätä uskonnollista vastakkainasetteluakaan. Ihmiset voisivat ajatella enemmän omillakin aivoillaan. Islam on eri asia kuin islamismi. Samoin kristinuskossa on fundamentalismia. Lopputulemana kuitenkin se, että ihmiset eivät pääsääntöisesti osaa erottaa uskontoa ja valtakysymyksiä toisistaan. Siksikin uskonnot ovat pahasta.

Jukka Poikela

Ei kristinuskoa ja islamia ole vastakkainasetellut kukaan muu kuin islam. Hyvin usein kuulee tuon väitteen, että islam on eri asia kuin islamismi. Voisitko minulle tollolle määritellä tuon eron?

Mitä fundamentalismiin tulee, niin edelleen on iso ero siinä, rientääkö joku riemumielin kääntämään sen toisen poskensa vai räjäyttääkö itsensä ostarin seinille keskellä päiväkotilasten iltapäiväretkeä...

Sami Mäki

Vai ei kristityt syyllisty uskontojen vastakkainasetteluun?? Kovin kauas ei tarvitse mennä, kun tämän väitteen voi kumota. Tarvitsee vain lukea tätä blogia...
Islamin ja islamismin ero? Islamismi on aatesuuntaus, joka pitää islamia paitsi uskontona myös poliittisena ideologiana. Fundamentalismiahan ovat kaikki uskonnon muodot, joissa uskotaan pyhien kirjoitusten kirjaimelliseen totuuteen ja erehtymättömyyteen. Fundamentalismiahan löytyy myös poliittisesta islamismista. Nyt täytyy tehdä ero myös siinä, että fundamentalismi ei ole synonyymi terrorismille. Kristittyjen, jos keiden, täytyisi ymmärtää, että islam koostuu lukuisista eri suuntauksista kuten kristinuskokin. Suurimmat ryhmät ovat Shiiat ja Sunnat. Sunnat ovat rauhaa rakastavia, mutta shiia ryhmässä on radikaalimpaa porukkaa. Islamin uskoisista valtaosa osa on Sunna-ryhmään kuuluvia. On tarkoitushakuisuutta nähdä islamin uskoiset vain terroristeina tai fundamentalisteina. Sama pätee kai kristinuskoon.

Minun kielteinen näkemys kaikkia uskontoja kohtaan on tullutkin jo esiin. Tuo käännyttämisen vimma uskonnoissa saa aikaan paljon pahaa, kun siihen lisätään maalliset valtapyrkimykset ja usko oikeaan totuuteen. Todellisuudessa kyse on siitä, että haluaa muiden omaksuvan samat mielipiteet, arvot ja elämisen muodot kuin itse. Kyse on siis vallankäytöstä! Jos joku poikkeaa totuudesta alkaa mieletön syyllistäminen ja pelottelu uskonnollisilla dogmeilla, joita jokainen tulkitsee omista itselleen sopivista lähtökohdista käsin. Pirullista uskonnoissa on se, että mikään järkipuhe ei auta kun dogmeilla hyökätään. Uskonnot ovat kuin saippua, josta ei saa otetta, mutta niitä voi muotoilla omiin tarkoitusperiin sopiviksi.

Parasta olisikin, että usko olisi täysin henkilökohtainen asia, jota ei yritetä ujuttaa kollektiivisiin asioihin. Uskon pitäisi olla vain ja ainoastaan ihmisen ja luojan välistä suoraa linjaa, eikä siihen pitäisi muita sotkea. Jos kerta Jeesus on sovittanut syntimme, niin miksi esim. kristityt ovat aina kertomassa kuka teki oikein ja kuka väärin moraalisessa mielessä? Eikö jokainen vastaa itse teoistaan suoraan yläkerran isälle? Näinhän asian pitäisi olla vaan ei ole. Raamatulla lyödään päähän minkä ehditään. Islam on ihan yhtä syvältä, jos joku luulee että olen valinnut puoleni näiden kahden väliltä.

Jukka Poikela

"Vai ei kristityt syyllisty uskontojen vastakkainasetteluun?? Kovin kauas ei tarvitse mennä, kun tämän väitteen voi kumota. Tarvitsee vain lukea tätä blogia..."

Huomaatkos sen pienen eron? Täällä käydään pientä ja kevyttä sanasotaa eikä katkota vääräuskoisten kauloja.

Muslimit puolestaan ymmärtävät jihadin sotana, joka vapauttaa vääräuskoiset heidän vääräuskoisuudestaan ja antaa heille etuoikeuden päästä islamin uskoon ja hylätä väärä uskonsa. Jihad nähdään siis palveluksena, joka tehdään vääräuskoiselle väestölle, jotta tämä muuttaisi tapansa ja kääntyisi oikeaan uskontoon: islamiin.

Muhammedin sanontakokoelmissa on lukuisia jihadiin kehottavia. Näistä vaikuttavimpia ovat ”Minut on määrätty taistelemaan ihmisiä vastaan, kunnes he todistavat, että ei ole muuta jumalaa kuin Allah, ja Muhammed on hänen profeettansa, ja he suorittavat rukoukset ja maksavat zakat-veron” sekä "Taisteluun meno Allahin puolesta on parempaa kuin koko maailma ja kaikki siellä".

Eikö jokaisen oikean muslimin tavoite ole pyrkiä ummaan eli islamin koko maailmanlaajuiseen uskontokuntaan? Hämeen-Anttila toteaa: "Islamilaisessa ideologiassa ja usein myös yksittäisen muslimin identiteetinmuodostuksessa umma on keskeinen käsite ja monesti ylittää kansallisen, rodullisen ja kielellisen yhteenkuuluvuuden."

Yksittäiset muslimit voivat olla rauhanomaisia, ja onneksi valtaosa muslimeiksi identifioituvista on rauhanomaisia, mutta islam ei sitä ole. Jokainen muslimi on potentiaalinen kävelevä aikapommi, mikäli hän ei sanoudu irti islamin uskontunnustuksesta, vaan pitää Koraania ja sunnaa moraalisina ohjenuorinaan.

Voisitko nyt yksilöidä hieman tarkemmin, mitä kohtia Muhammedin esimerkillisessä elämässä ja Koraanissa vain islamia harrastavat muslimit jättävät pois?

Tuosta sunnien rauhantahtoisuudesta voisi myös olla hivenen eri mieltä. Saudien ympäri Eurooppaa rahoittama wahhabismi ei tosiaankaan ole mitään rauhanomaista vaan tiukan fundamentalistista.

Leif Norrgård

Kiitos sulle Jukka!

Palautteesi on oikein hyvä ja asiallinen, etenkin lainauksesi Koraanista. Siellä todella kehotetaan väkivaltaan monessakin kohden, jopa surmaamaan kaikki ne "vääräuskoisina", jotka eivät suostu kääntymään islamiin, etenkin kaikki ne, jotka "julkeavat levittää Kristinuskoa islam-uskoisille"!

(Mulla oli paljon muuta puuhaa, joten en ole ehtinyt kommentoida kaikkia asiallisia palautteita, vaikka se on ollut periaatteenani)

Leif Norrgård

Hei Jukka!

Tahdon vielä erikseen kiittää sua muistakin erittäin asiallisista kommenteistasi. Kiitos!

Islam on todella barbaarimainen uskonto ja joka muuta väittää ei ole itse lukenut Koraania, josta islam-fundikset ovat ammentaneet voimaa ja ohjeita muiden kuin islamuskoisten alistamiseen tai tuhoamiseen vääräuskoisina.

On valitettavaa, etteivät ne henkilöt, jotka meillä päättävät maahanmuuttoasioista ole lainkaan lukeneet Koraania, mikä pitäisi olla ehdoton edellytys islam-uskoisten ajatusmaailman ymmärtämiseen ja siihen, että Suomeen otettaisiin kiintiöpakolaisina tuollaisen terrorismiaineksen sijaan esim. koptikristittyjä Egyptistä tai Irakin ja Iranin kristittyjä, jotka ovat koko ajan muslimien tappolistalla!

Leif Norrgård

Sulle Sami Mäki!

Toiseen puheenvuoroosi, vaikka oletkin saanut siihen muilta palautetta. Oli positiivista huomata, että paljastit hieman 'kärjistäneesi' asioita ja totesit, ettei uskontoja edes voi hävittää. Arvelinkin sinun siinä liioitelleen ilman, että itse ajattelisit niin. Siinä olet täysin oikeassa, sillä jokainen ihminen on saanut syntymälahjanaan jumalkaipuun.

Jo nuorukaisena ollessani ja juuri voimakkaan hengellisen herätyksen saaneena kerroin rakastavasta J-lasta monille ihmisille kaduilla ja työpaikoillakin, mutta siellä vain kahdenkesken ja pyrin olemaan Pyhän Hengen johdatuksessa, että osaisin sanoa oikeat sanat oikeaan aikaan oikeille ihmisille jaa vieläpä oikealla tavalla, etten saattaisi keskustelukumppaniani noloon tilanteeseen.

Noista tapauksista muistui mieleeni muuan iäkäs mies Oy Strömberg Ab:ssa. Jouduin menemään hänen toimistoonsa jonkin työasian vuoksi. Olimme siellä vain kahdenkesken. Asian toimitettuani kysyin kohteliaasti, että voisinko jutella ihan muista, kuin työhön liittyvistä asioista? Sopii mainiosti, kuului vastaus. Kysyin aika suorasukaisesti häneltä katsoen koko ajan häntä suoraan silmiin: "Uskotko aidosti ihmisiä rakastavaan J-laan?"

Hän säpsähti. Hän oli hetkisen vaiti ja kovin mietteliään näköinen. Sitten hän katseli kaikkialle ympärilleen, ettei vain kukaan ulkopuolinen näkisi meitä. Sitten hän sanoi: "Me ihmiset pakenemme henkemme edestä rakastavaa Jumalaa, jota me kuitenkin kaikkein kipeimmin tarvitsemme." Hänen silmiinsä tuli sitten muutama kyynele. Miten liikuttava vastaus ja niin aidosti sanottu.

Mies puki sanoiksi syvimmän kaipauksensa ja sama kaipaus on jokaisella ihmisellä, joka todella pysähtyy asiaa syvällisesti miettimään. J-lan vastaus ihmisen syvimpään tarpeeseen on Hänen käsittämätön rakkautensa Pojassaan, joka riippui 6 pitkää tuntia Golgatan ristillä. Tästä jo Jesaja kirjoitti "Hän oli runnellumpi kuin kukaan muu ihminen." Isä J-lan rakkaus on tuossa kohden täysin ihmisymmärrystä ylempi ja Hän joutui tekemään tuon äärimmäisen teon siksi, että me ihmiset emme olisi syntiinlankeemuksen vuoksi kyenneet viisautemme ja tietomme avulla muulla tavoin koskaan saamaan yhteyttä Häneen, emmekä uskomaan, että J-la aidosti rakastaa kaikkia ihmisiä!

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Sami Mäellä oli omanlaatuisensa mielipide. Että kaikki uskonnot tulisi hävittää! No siitä vaan toimeksi. Ja paratiisi tulla tupsahtaa maan päälle.

Helsingin kaupungissa noudatetaan ns positiivista syrjintää. Sen mukaan maahanmuuttaja saa paikan, jos vain jollain tavalla esim. kouluttautumalla hän pystyy siinä toimimaan. Kantasuomalainen jää tällöin aina toiseksi.

Lastentarhoissa, kouluissa, kirjastoissa, uimahalleissa, terveyskeskuksissa, sairaaloissa, sosiaalitoimessa, kuntien vuokra-asunnoissa, kielenkäytössä (poliittisesti korrektia), tilastoissa ja monessa muussa on pikkuhiljaa tapahtunut muutoksia. Emme ole vielä kuten Ruotsissa, mutta varmasti olemme alle kymmenen vuoden.

Leif Norrgård

Hei Erland!

On vaikea tietää sitä, että mitä henkilökohtaisia kokemuksia Samilla on kristityistä, tai itseään sellaisiksi nimittäneistä(?)

Jos lapsi on saanut vanhemmiltaan tai muiden aikuisten taholta kokea ilmeistä vääryyttä ja nuo aikuiset ovat väittäneeet olevansa kristittyjä, niin sellainen jättää syvät sielunhaavat, joista jotkut eivät toivu koskaan!

Tunnen tapauksia, joissa lapsia on viety väkisin seurakuntien jumalanpalveluksiin ja he ovat aikuisiksi vartuttuaan saaneet syvän kammon ja inhon kaikkea vähänkin kristinuskoon viittaavaa kohtaan! On ikävä todeta, että monet aikuiset ovat tuollaisella rakkautta vailla olevalla käyttäytymisellään tehneet vain hallaa maailman parhaalle uskonnolle ja sen aidosti kaikkia ihmisiä rakastavalle sanomalle!

Mainitsemasi ns. positiivinen syrjintä osoittaa suomalaisten nimenomaan johtavissa asemissa olevien viranomaisten saaneen sellaisen epäoikeudenmukaisen suuntauksen aikaan. Siinäkin näen suurimpana syynä halun kyykyttää suomalaisia, etteivät he uskaltaisi vaatia oikeuksiaan, sillä maahanmuuttajat suostuvat usein tekemään töitä alemmalla palkalla kuulumatta ammattiliittoihin, eikä heistä ole välitöntä vaaraa toimihenkilöiden keski- ja ylimmälle johdolle työmarkkinoilla.

Räikeimmistä alipalkkaamistapauksista on viime aikoina tihkunut julkisuuteen tietoa maamme pizzerioista, rakennustyömailta ja elo- ja syyskuussa Lapissa työskenneistä thaimaalaisista marjanpoimijoista.

Sami Mäki

Tässä Erland Salon kommentissa näkyy hyvin se, mistä jo aiemmin puhuin: uskonto on keppihevonen maallisimmille motiiveille. Tässäkin on kyse siis maahanmuuttovastaisuudesta, joka johtuu pelosta, mitä muutoksia maahanmuutto tuo täysin maallisiin elämänmuotoihin. Uskonnolla yritetään siis kaunistella ja oikeuttaa muita motiiveja. Kyse on siis pelkästään vallasta, ja miten se legitimoidaan.

Käyttäjän reidka kuva
Samuli Riesto

Ruotsinsuomalainen perheenisä kirjoittaa asiat niin kuin ne ovat. Ruotsalainen ja suomalainen lehdistö vaikenee näistä.
Olen myös itse asunut Ruotsina vuosina 1980- 2001, joten olen perillä tapahtumista. Seuraan melkein päivittäin Ruotsin sekä Norjan ja Tanskan tapahtumia muidenkin tiedotusvälineiden kuin valtamedian välityksellä.
Olen ollut pitemmän aikaa huolestunut Suomen tilanteesta.
Tähän on saatava muutos vaalien kautta. Myöntymispolitiikka islamin uskontoa harjoittaville on loputtava.
Mieleeni tästä tulee Euroopan myöntymispolitiikka natsihallinnolle, mikä johti veriseen II maailmansotaan ja etnisiin puhdistuksiin.
Olen kirjoitellut näistä jonkin verran kotisivuilleni.

Leif Norrgård

Kiitos sulle Samuli!

On tärkeää kirjoittaa näisstä asioista niinkuin ne ovat! Kerronpa sulle uskomattomalta kuulostavan tositarinan Ali'sta (peitenimi, sillä oikeaa en muista), eräästä marokkolaisesta n. 30-vuotiaasta moniosaajasta, muslimista täältä Turusta:

Pidin kotonani vuoden 2000 paikkeilla uskovien rukouskokouksia ja luokseni saapui erään kerran vain kourallinen paikallisia uskovia, mm. eräs hieman yli 20-vuotias Mikael. Oli kesä ja eräs uskova nainen Lola (sekin peitenimi) kysyi Mikael'ilta: "Mitä ihmettä sulla on tuon paitasi alla, kun se niin pullottaa?" Mikael vastasi: "Luotiliivit!"

Sitten Mikael kertoi syyn luotiliiviensä päällä pitoon kesähelteilläkin. Olin kuullut saman tarinan häneen äitinsä kertomana noin vuotta aiemmin, mutta minun oli vaikea silloin uskoa, että mitään niin järkyttävää voisi edes tapahtua! Nyt uskoin kuultuani tarinan pojan omasta suusta! Hän oli edelliseen kesään asti ollut töissä turkulaisessa tietokonemyymälässä ja sinne oli tullut silloin alkukesästä muuan marokkolainen Ali, muslimi, joka kyseli edullista, mutta laatumerkkistä tietokonetta huippustereoineen. Mikael esitteli laitteita, mutta Alin mukaan ne olivat aivan liian kalliita. Mikael kertoi voivansa myydä omat laitteensa alennettuun hintaan, 10 000mk. Ali seurasi Mikaelia tämän kotiin ja otti mielellään Mikaelin kotitietokoneen stereoineeen ja lupasi maksaa ne saatuaan seuraavan työttömyyskorvauksensa n. 2 vkon kuluttua.

Aikaa kului 3vkoa, mutta Alia ei näkynyt. Mikael tiesi Alin osoitteen ja päätti mennä (varmuuden vuoksi) kaverinsa kyydittämänä hakemaan tietokonelaitteistonsa pois. Mikael soitti Alin ovikelloa ja kohta Ali tuli ovelle ja kysyi: "Mitä asiaa?" Mikael sanoi: "Ellet nyt maksa tietokonelaitteistoani, niin vaadin saada sen takaisin heti!"

Silloin Ali veti taskustaan esille pistoolin ja sanoi: "Ellet heti häivy näkyvistäni, niin tästä pesee!" Mikael joutui shokkiin ja alkoi perääntyä Alin luota tien vieressä odottavaan kaverinsa autoon. Ali huusi vielä perään: "Mä tulen tappamaan sinut tämän kuun lopulla!"

Mikael oli varma, että Ali aikoo myös toteuttaa aikeensa ja jutteli asiasta kavereittensa kanssa. Joku tunsi poliisin kaverinaan ja sai tältä lainattua luotiliivit Mikaelille. Mikael kantoi luotiliivejä siitä alkaen, eikä turhaan, mikä selviää kohta. Kun tuli kuun viimeinen päivä, pani Mikael merkille Alin odottavan autossaan Mikaelin työpaikan viereisellä kadulla ja Mikael aavisti tämän odottavan häntä!

Mikael syöksyi autoonsa ja starttasi vauhdilla pakoon. Alilla oli nopeampi urheiluauto (vaikkei ollut tiettävästi ollut sinä n. 4 vuoden aikana kertaakaan töissä täällä Suomessa, sillä tulevathan mamut täällä muutenkin toimeen) ja he ajoivat peräkanaa moottoritietä Salon suuntaan huimaa ylinopeutta. Puolivälissä Saloa Ali ohitti Mikaelin ja kiilasi tämän eteen pakottaen Mikaelin pysähtymään.

Sitten Ali hyppäsi autostaan ulos, juoksi Mikaelin auton viereen ja ampui 6 laukausta sivuikkunan läpi. Mikael pyörtyi hetkiseksi. Toivuttuaan hän ensin luuli kuolleensa, mutta pian huomasi, ettei verta valunut mistään! Kaikki luodit olivat uponneet luotiliiveihin liki hänen sydäntään! Jonkin ajan kuluttua Mikael toipui niin, että kykeni ajamaan kotiinsa ja kertoi asiasta äidilleen. Äitinsä soitti samana iltana mulle ja oli ihan pois tolaltaan. Mun oli vaikea saada selvää hänen itkunsekaisesta puheestaan. Lupasin rukoilla Mikaelin puolesta. Niin todella teinkin, sillä en koskaan aimemmin ollut tavannut häneen äitiään, pianistia, niin poissa tolaltaan!

Mikael ilmoitti työnantajalleen, ettei voi tulla enää töihin sairautensa vuoksi. Hän meni äitinsä kanssa seuraavana päivänä poliisiasemalle tekemään rikosilmoituksen ja he kertoivat mitä oli tapahtunut. Poliisien mukaan Alia ei voitu pidättää, koska ei ollut olemassa riittävästi näyttöä! (Olisi ilmeisesti tarvittu Mikaelin verinen ruumis ja sen vieressä lappu "Minä Ali sejase ammuin Mikaelin ja puh.nroni on sejase")

Mikael ja äitinsä anoivat sairaanhoitopiiristä turvapaikkaa Mikaelille, joka koki olevansa edelleen hengenvaarassa, koska Ali oli vapaalla jalalla. Heille ei annettu mitään sellaista, ei edes oleskelulupaa mielisairaalassa, suljetulla osastolla jota he viimeisenä mahdollisuutena anoivat, koska Mikael ei ollut sairas.

Voimme vain kuvitella, mitä traumoja Mikael-nuorukainen on saanut tuon tapauksen johdosta. Hän menetti hyvän työpaikkansa, hänen pitkäaikainen tyttöystävänsäkin jätti peloissaan hänet. Mikael kantoi vielä reilu vuosi tapauksen jälkeen luotiliivejä yllään päivittäin ja karttoi menemistä yleisiin paikkoihin, joissa olisi voinut törmätä Aliin. Varmaan hän pelkäsi usein öisin kotonaan ja lähtiessään uuteen työhönsä, että vaaniiko se moniosaaja Ali häntä lähistöllä.

En suinkaan tahdo leimata kaikkia muslimeja samanlaisiksi roistoiksi kuin Ali, sillä esim. seinänaapureinani asui suuri muslimiperhe vuosia ja he olivat tosi fiksuja ihmisiä, mutta jos Suomessa kerrottaisiin rikosraporteissa selkeästi ja suurelle yleisölle, mitkä etniset ryhmät mitäkin rikoksia tekevät, niin minä ainakaan en yllättyisi sen tuloksista! Seurauksena olisi laaja kansanliike kampeamaan nykyiset mamumyönteiset puolueet pois vallankahvasta kaikilla yhteiskunnan tasoilla!

Täällä Turussa ei Turun Sanomat julkaise mitään tämänkaltaisia kirjoituksia, ei edes reilusti "tosiasioista laimennettuja" versioita, koska sen toimittajat ovat ilmeisesti niin viherpiipertäjä-orientoitunutta porukkaa, jolle kaikenlainen monikulttuurisuus on sellaisenaan tervetullutta! Ehkä se seikka, että Turusta on jo tullut "Suomen Chicago" antaa heidän mielestään vain hienostuneen leiman tälle kulttuuripääkaupungillemme 2011. Voi, voi heitä!

Suosittelen kaikille turkulaisille, että boikotoivat Turun Sanomia sen ottaman vääristyneen ja ilmeisen puolueellisen linjan vuoksi!

turunen (nimimerkki)

Toivottavasti jo seuraavissa vaaleissa myös lestadiolaiset siirtyvät äänestämään keskustan sijasta perussuomalaisia (tai kristillisdemokraatteja). Jonkun lestadiolaisten asioista paremmin tietävän tahon pitäisi masinoida vapaaehtoisvoimat viemään lestadiolaisille todellista tietoa ja viestiä nykytilanteesta, sekä siitä mihin city-kepun äänestäminen tulee jatkossa johtamaan. Vanhasen/Kiviniemen hallitus on tehnyt Suomessa enemmän pahaa kuin mikään muu hallitus aiemmin. Hallitus pyrkii aktiivisesti islamisoimaan ("monikultturistamaan") Suomea, rajoittamaan islamin kritisoimisen mahdollisuutta netissä (Braxin "nettirasismilaki") ja ajamaan muutenkin läntisiä arvoja kaikkialla alas.
Jos lestadiolaiset vetävät tukensa pois keskustalta, on kyseisen puolueen pakko ruveta miettimään politiikkansa suuntaa ja seurauksia.
Nyt on aika toimia.

Sirkka Perälä

Tunnen paljon lestadiolaisia, kaikista liikkeen päähaaroista. Olen havainnut, että ollaan monissa eri puolueissa. Keskustalaisuus on ollut tyypillisintä vanhoillis-lestadiolaisilla, nykyisin sielläkin on hajontaa.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

SHALOM! Kannattaako siirtolaisen syyttää siirtolaisia?

Leif Norrgård

Shalom Jouni!

En ole siirtolainen!

Olen syntynyt Suomessa ja vanhempani ovat syntyneet Suomessa, samoin heidän esivanhempansa jo vuosisatoja taaksepäin. Olen käynyt täällä suomenkieliset koulut, vaikka mua täällä kouluaikana hakattiinkin umpiruotsalaisen nimeni vuoksi, jonka olen perinyt isältäni. Olen asunut Suomessa yli 50 vuoden ajan, vaikka olen välillä työskennellyt ulkomailla.

Mitä tulee siirtolaisten syyttämiseen, niin jos tosiasioiden esille tuominen on mielestäsi syyttämistä, niin olemme tässä asiassa eri mieltä. Lueppa pitkä tositarina tässä keskusteluketjussa eräästä Alista, niin ehkä huomaat, etten kirjoittele turhuuksia. Eläköön mielipiteenilmaisunvapaus, josta ei ole hajuakaan muslimivaltioissa!

Siunausta Yeshuassa!

Leif Norrgård

Heippa Freddy!

Mulle alkaa pikkuhiljaa hahmottua niitä eri syitä, mitkä ovat olleet ajamassa EU:n maita ennen näkemättömään taloudelliseen ahdinkoon.

Jos nuo luvut mamupolitiikan kustannuksista ovat edes puoliksi totta (ja pelkään, että ovat kokonaan totta), niin kyseessä ovat niin valtavat kustannukset, että ne jo yksistään vaikuttavat ulkomaisen velan korkojen huimaan nousuun ja investointien vähenemiseen monissa EU-maissa, sillä kuka liikemies olisi niin tyhmä, että sijoittaisi varojaan 'auringonlaskun' maihin?

Mä todella iloitsen ja voin vaikka tanssia katolla, jos porvarit, vihreät ja RKP saavat seuraaavissa vaaleissa oikein rökäletappion ja PeSu:t ja KD saavat ennennäkemättömän äänisaaliin!

Dari-anne Suomalainen

Niinpä juuri.

Ja varautukaa kaikki, varsinkin vähemmistöt että teidän tulee lukea ainakin kuuteen kertaan kuinka Leif, (ilmoittamansa mukaan nim. Yakov ) tekee autokauppoja Yeshuan kanssa Ruotsin maalla.

Yeshua kertoi paljonko autosta tulee hintaa periä.

Lainaus muualta: nim, Yakov
" Tuon tämän sivun jo kuudennen kerran koska piilosheriffi on sen poistanut......"

Tulee mielen härmän häjyt kiusanteossa.

Dari-anne Suomalainen

Minäkin olen tutustunut blogistin taustoihin.

Blogisti on vuosia lietsonut juutalaisvihaa uskontoja palstoilla, häiriköinyt juutalaispalstalla, korostanut kristittyjen paremmuutta ja juutalaisten syntisyyttä, lisärangaistusten toivossa.

Hänet on poistettu kymmeniä kertoja, ja kymmeniä kertoja hän on vetänyt samat Jeesus tuputukset uudelleen.

Ilmeisesti nyt on siirrytty islam vihan lietsontaan, koska edellinen ei enää tuota tulosta.

Hän on fundiskristitty, jonka mielestä juutalaiset ovat isästä perkeleestä ja joutavat helvettiin elleivät ota Yeshuaa vastaan.

Käyttäjän ronin kuva
Ronja Ronin

Aha, sitä tutkitaan blogistin taustoja vesittääkseen sanoman. Hyvä Dari-Anne! Islamistit vainoavat väkivallalla juutalaisia Ruotsissa vaikka ovat itse vähemmistönä, homotkin saavat varoa. Enemmistönä ne pistävät matalaksi myös budhalalaiset ja ateistit. Pahin kohtalo odottaa meitä vapaita naisia! Alistettuna eläminen on pahempaa kuin kuolema.

Luuletko sinä toellakin että islam on juutalaisille ystävällinen?

Dari-anne Suomalainen

En pidä vihanlietsojista, juutalaisten pahin, julmin ja raa'in vihollinen on ollut kristitty maailma.
Hindut ja Buddhalaiset eivät ole vainonneet tai pakkokäännyttäneet heitä.

Antisemitismin levittäjä on kristinusko, se on vihan 'lähetyskäsky', sieltä se on siirtynyt islammin. Jos uskoisin paholaiseen, sanoisin 'lähetyskäskyn' olevan sieltä peräisin.

Ei meidän tarvitse vihata tai halveksia muita; harrastaa vihaan kasvattavia uskontoja, viha synnyttää vihaa, se on kierre, joka ei katkea muulla kuin viisaudella ja ymmärryksellä. Juutalaiset yrittävät toteuttaa tätä linjaa.

Fundamentalistit ovat pahinta jokaisessa uskonnossa.

Mitä naisten oikeuksiin tulee, meillä toimii meidän laki ja meillä on vielä EU takana, ennenaikaisia pelkoja on turha ruokkia. Laki on pelastaja, ei Jeesus, ei mikään uskonto.
Laista ja sen oikeudenmukaisuudesta voi keskustella myös islamin ihmisten kanssa yhdessä.

Leif Norrgård

Shalom Dari-anne!

Tsot, tsot, rakas lähimmäiseni! Enpä löytänyt kirjoituksestasi edes murua tosiasioista! Olen hämmästynyt, että sä aikuinen ihminen viitsitkin kirjoittaa tuollaista täysin perätöntä minusta!

Mahdatkohan olla muslimi tai muslimin kanssa aviossa? Moni Suomen juutalainen on suhtautunut ihan positiivisesti kirjoituksiini Juutalaisuus-foorumilla, mutta tietty extreministi-ryhmä hyökkää siellä jatkuvasti minun persoonaani kohtaan, koska kirjoitusteni sisältö ei heitä miellytä, vaikka pohjaan sen rakentavassa ja ystävällisessä mielessä Juutalaisuuden perusteokseen, Tanakh'iin eli Raamatun Vanhaan Testamenttiin.

Lukija voi itse tutustua kirjoituksiini Juutalaisuus-foorumilla ja havaita, että mä rakastan heitä ja olen aina pyrkinyt kirjoittamaan sinne rakentavasti ja rakkauden hengessä ja ilmeisesti juuri siitä syystä ovat kirjoitukseni poistettu, kuten esim. seuraava, jonka tähän nyt tuon lukijoiden arvosteltavaksi: http://keskustelu.suomi24.fi/node/9576423

>>>Shalom rakkaat juutalaiset!

(Tuon saman sivun jo kuudennen kerran, koska piilosheriffi on sen poistanut, joten kantsii lukea tarkoin sivun sisältö!)

Taas te olette pullikoineet oikein porukalla mua vastaan ja poistattaneet avauksiani, mutta mulla on avara sydän ja annoin sen anteeksi.

Niin luitte oikein, mä annoin sen teille anteeksi, enkä asiaa enää muistele ;=) HalleluYah!

Opastan nyt teitä elämään oikeamielisesti seuraavien Tanakh'in jakeiden pohjalta:
Psalmit:
36:11 Säilytä armosi niille, jotka sinut tuntevat, ja vanhurskautesi oikeamielisille.
97:11 Vanhurskaalle koittaa valkeus ja oikeamielisille ilo.
Sananlaskut:
2:7 Oikeamielisille hänellä on tallella pelastus, kilpi nuhteettomasti vaeltaville,
3:32 sillä väärämielinen on Herralle kauhistus, mutta oikeamielisille hän on tuttava.
26:18 Kuin mieletön, joka ammuskelee tulisia surmannuolia,
26:19 on mies, joka pettää lähimmäisensä ja sanoo: "Leikillähän minä sen tein."

Sitten se käytännön opetus, jonka kerroin 29.12.2010 saunaillassa täällä Turussa ja miehet ihmettelivät, että voiko tuollaista tapahtua? Kertomus on totta.

Asuessani Göteborgissa 1980-luvulla olin ajanut käytettynä ostamaani urheilumallista Citroén GS Combi'a muutaman vuoden ja se alkoi brakaamaan vähän sieltä sun täältä. Sateella kojelaudan valot pimeni usein ja jarrusylinterit olivat lopuillaan kirskuen kaarteissa. Autoon tuli sisätiloihin jonkin verran pakokaasuja, vaikka olin vaihtanut koko pakosarjan, paitsi laajennusputkea, joka tulee suoraan moottorista ja johon pääsee käsiksi vain nostamalla koko moottorin irti auton alustasta. Hinausauto vei auton korjaamoon ja pyysin heitä tekemään listan vioista, sillä alla oleva vetonivel paukahti rikki. Vikojen korjaus olisi kaikkineen maksanut 3900 SEK, mutta päätin korjauttaa vain vetonivelen, mikä maksoi 1300 SEK.

Päätin myydä auton ja kysyin Herralta kohtuullista hintaa sille. Hän sanoi, että 2500 SEK. Laitoin myynti-ilmoituksen lehteen ja rukoilin Herraa johdattamaan oikean ostajan ja lupasin Herralle kertoa ostajalle jokaisen pikku viankin ja olla täysin rehellinen, sillä en tahdo pettää ketään. Herra rakastaa oikeamielisiä ja täyttä totuutta puhuvia. Parin päivän päästä muuan nuori mies soitti ja tuli koeajamaan autoni. Pyysin häntä ottamaan esille kynän ja paperia, jotta hän voi kirjoittaa ylös kaikki viat, jotka tulen luettelemaan. Mies oli silmät soikeena ja huuli pyöreenä, mutta otti blokin esiin ja luettelin hänelle kaikki viat, joita oli todella paljon. Kysyin koeajon päätyttyä, että mitä hän pitää autosta, sillä olin mielessäni varma, ettei tuo kaveri mokomaa romua osta! Hän vastasi: "Jag köper bilen och betalar precis det priset du önskar!" Mulla löi vähän aikaa tyhjää korvien välissä, sillä epäilin, että olin ehkä kuullut väärin...

Kysyin hepulta, että onko hän ihan tosissaan ja jos on, niin miksi hän tahtoo ostaa tämän romun? Hän kertoi hymyillen, että toimii ammattikoulussa autolinjan opena ja tämä auto on suoranainen haaste oppilaille korjata. Hän jatkoi, että suurin syy on kuitenkin se, että hän tahtoo juuri tämän merkkisen auton, koska se on kätsä kaupunkikärrynäkin ja takaosan voi kivasti eristää koiran tilaksi. Hän maksoi hinnan ja soitti mulle vielä 2 viikon kuluttua ilmoittaen, että oppilaat ovat korjanneet kaikki viat. Myös se laajennusputki moottorin ulostulosta oli vaihdettu, eikä pakokaasuja enää tullut sisätiloihin.

Iloitsin ja kiitin Yeshuaa, että Hän suuressa armossaan johdatti polulleni vain yhden ja juuri sen oikean ostajan, joka sai tietenkin "kaupanpäälliseksi" kuulla myös ilosanoman Yeshuasta! HalleluYah! Kun elämme oikeamielisesti ja rukoilemme apua suurelta Messiaalta, Yeshualta, niin Hän totisesti auttaa!<<<

Tämän avaukseni alle olen kirjoittanut seuraavaa (mikä sekin on poistettu) >>>Ymmärrän kyllä, että...
...tämä kirjoitukseni on kauhistus väärämielisille, mutta olenkin kirjoittanut tämän oikeamielisille juutalaisille, joista joku saattaa lukea tämän ;=)<<<

...

No niin, rakas ystäväni Dari-Anne, mitä vihanlietsontaa sä löysit tuosta avauksestani tai esim. seuraavasta(???):
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9205687

Dari-anne Suomalainen

Ketä kiinnostaa sama satu kuuteen kertaan?

Se on idiotismia ylimmillään.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

...valitettavasti Dari-annekin lukee tekstiäsi kuin piru Raamattua - sama kaiku näillä askelissansa - sanoit sitten miten asiaa tahansa...

... eli siirtävät pääasian sivuasioihin ja asialliseen itseesi!, jottei itse islamin kokonaispahuus niin muka näkyisi! - nyt ei ole kyse juutalaisista - joita taas syyttelee jatkumoisin eräs "tutkija" tuolla toisella blogilla...

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Shalom Leif

Kiitos hyvästä blogistasi. Osa esille nostamistasi asioista oli minullekin uusia. Mutta se ei ole uutta, että Suomikin toimii samalla lailla kuin Ruotsi antaessaan koko ajan myönnytyksiä maahanmuuttajille ja kaventaessaan omaa kulttuuriaan ja kantaväestön oikeuksia. Koulujen joulujuhlat ja umahallien käyttövuorot ovat totisinta totta täälläkin.
Jos tämä kehityskulku ei lopu, Suomi on Islamilainen maa 20 vuoden sisällä.

Leif Norrgård

Shalom Arto!

Kiitän nasevasta kommentistasi! Meillä evankeliumin viejillä on vielä paljon tehtävää Suomessa ja vieraissa maissa. Jo tämän keskusteluketjun palautteet osoittavat, että pelastuksesta osattomia sieluja on ihan lähellä keskuudessamme ja he odottavat auttajaa!

Eräs fiksu uskonveli puki sanoiksi seuraavan: Koska me Kristityt ja Yeshualaiset emme ole vieneet evankeliumia muslimimaihin (vaikka se maksaisikin henkemme), niin J-lan on pitänyt tuoda muslimit meidän maahamme, jotta nämä saisivat kuulla hyvän sanoman J-lan Pojasta, Yeshuasta.

Suomessa pitäisi järkätä entistä enemmän evankelioimiskampanjoita, joiden kohderyhmänä ovat täällä asuvat muslimit! Jääköön tämä rukousaiheena lukijoille.

Dari-anne Suomalainen

Luoja varjelkoon meitä kristilliseltä fundamentalismilta ja itsekeskeisiltä, itsekkäiltä Yeshualaisilta.

Leif Norrgård

Shalom jälleen Dari-Anne!

En ole itsekeskeinen Yeshualainen ja Luoja todellakin varjelkoon mua siitä, vaan olen tietenkin Yeshua-keskeinen Yeshualainen, kuten nimi "Yeshualainen" jo antaa ymmärtää!

Aito alkuperäinen kristillisyys on paras lääke syntisen ihmisen sydänhaavoihin, sullekin rakas ystäväni ja kunpa vain ymmärtäisit sen ;=)

Leif Norrgård

Shalom Dari-Anne!

Vastaan tämän alle, koska sen mainintasi alle ei voi vastata, jossa kirjoitit suunnilleen niin, että "Kuka idiootti haluaa lukea sun tekstisi kuuteen kertaan?"

Tiedät itsekin hyvin sen, etten ole tarkoittanut avaustani luettavaksi samoille henkilöille kuuteen kertaan, vaan että sen sallittaisiin olla foorumilla satunnaisia totuutta rakastavia uusia foorumille tulevia lukijoita varten, kuten muidenkin Juutalaisuus-aiheeseen liittyvien avausten sallitaan ilman, että piilosheriffi heti hyökkää sen kimppuun kuin sähköjänis ja poistaa sen.

Olin saanut avaukseeni oikein positiivista palautetta eräältä juutalaiselta ja ehkä useammaltakin, mutta ne kaikki häipyvät aina silloin, kun avaus poistetaan. Satutko tietämään, että Juutalaisuus-foorumilla oli useita päiviä todella törkeä häväistyskirjoitus, jossa Jeesusta haukuttiin hampaattomaksi homoksi ja että hän muka haisi lehmänlannalle. Kyseinen pilkkakirjoitus olisi saanut olla foorumilla maailman tappiin ilman että piilosheriffi olisi sitä poistanut, ellen minä olisi vaatinut Ylläpitoa sitä poistamaan!

Vertaa nyt ystävä rakas tuollaista pilkkakirjoitusta - jota ei olisi poistettu ilman väliintuloani - tuohon parjaamaasi minun tekemään avaukseen ja siirrä edes hetkiseksi syrjään aiheettomat antipatiasi Vapahtajaasi kohtaan, niin huomaat miten mieletöntä on poistaa minun TÄYSIN Tanakh'in Pyhiin Kirjoituksiin liittyvät avaukseni!

Ps. Käyttämäni Vapahtajan Nimi Yeshua (suomeksi: Pelastus/Pelastaja) löytyy peräti 77 kertaa nimenomaan Juutalaisten pyhimmästä kirjasta, Tanakh'ista eli Raamatun Vanhasta Testamentista, joten on täysin perusteetonta väittää Yeshua-Nimen olevan väärän messiaan nimi!

Dari-anne Suomalainen

Sanaa Shalom ei saisi käyttää epäpyhässä paikassa, se tarkoittaa rauhaa.

Leif Norrgård

Shalom Dari-Anne!

Sä sitten osaat olla suloisen humoristinenkin... Heh-heh-hee
Juuri rauhaa me kaipaamme kaikkeen maailmaan, joten sitä toivottakaamme kaikkialle ja kaikilla kielillä!

Siunausta ja taivaallista rauhaa Yeshuassa!

Dari-anne Suomalainen

Ei ole huumoria, se tarkoitta RAUHAA... rauhaa läheisille ja kaukaisille.

Jos meillä ei ole arvokkaita ihanteita, meillä ei ole mitään.

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

...käsitettä "fundamentalistinen kristitty" ei pidä ymmärtää väärin eikä vääristää - tässä sinulle hieman "oikolukua":

http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5619...

Leif Norrgård

Shalom Ilkka!

Luin hyvän puheenvuorosi aiheesta "fundamentalistinen kristitty" ja olen käsittänyt asian samoin. Miten totta onkaan kirjoituksessasi se, että juuri asiaa tietämättömät ja Kristinuskon sanomaan perehtymättömät käyttävät tuota ilmaisua halventavasti meistä, koko Raamatun sanomaan uskovista Kristityistä/Yeshualaisista. Sanoisin, että eräät heistä käyttävät äärimmilleen vietynä kyseistä ilmaisua peräti kirosanana tai lihakirveenä, jolla yrittävät iskeä rikki kaiken kauniin ja jalon, mitä noihin sanoihin sisältyy.

Leif Norrgård

Shalom Dari-Anne!

Se oli mielestäni humoristista tuossa väitteessäsi, että "emme saisi toivottaa rauhaa missään muualla kuin pyhässä paikassa". Silloinhan meidän pitäisi kaikkien kavuta äkkiä ylös taivaaseen J-lan valtaistuimen eteen, koska maan päällä olevat paikat ovat KAIKKI enemmän tai vähemmän epäpyhiä. Esim. Eretz Israel eli Israelinmaa on paljon epäpyhempi kuin Suomenmaa, johtuen Israelin maaperällä vuodatetusta viattomien lasten verestä! Israelissa on jo vuosikausien ajan tehty noin 50 000 aborttia vuosittain, mikä on lähes viisi kertaa Suomen vastaava luku, vaikka asukasluvut ovat suunnilleen samat! Voi tuota kauhistuksien kauhistusta!

Rauhaa eli Shalom'ia tulee toivottaa ja rukoilla nimenomaan sinne, mistä se puuttuu, kuten Jerusalemiin ja Israeliin. Tähän Tanakh meitä kehottaa lukuisia kertoja. Niiden lisäksi ihan kaikkialle maailmaan siihen asti, kunnes itse Rauhanruhtinas: Sar-Shalom eli Yeshua HaMashiach tuo sen takaisin tänne toisessa tulemuksessaan. Tapahtukoon se pian!

Leif Norrgård

Valitettavasti mun on nyt mentävä kaupungille, mutta palailen juttelemaan sieltä saavuttuani ja olen jälleen valmis kaikkiin haastaviin palautteisiin!

Hej så länge!

Markus Lehtipuu

Kyse on nimenomaan sisäpolitiikasta: minkälaisia lakeja Suomessa jatkossa säädetään.

Itse asiassa kaikki on jo rakennettu tähän islamisointiin: perheiden yhdistämiset, avoimet ovet, positiivinen syrjintä, suomalaisten (miesten) demonisointi, ylisuuret määrärahat jne.

"Hyvät ihmiset" ajavat näitä asioita, vaikka heillä ei olekaan kansan enemmistön antamaa mandaattia.

Niinpä yhdyn äänestyslistaan:

Muutos2011
Perussuomalaiset
KD
Itsenäisyys
Vapaus

Jakakaa kaikille tätä samaa viestiä. Kyseessä on GLOBALISAATIO, ei suinkaan mikään "pakolaisuus", tai "hyvinvointivaltio" tai "meidän osuutemme" tai "humanismi". Kyseessä on MAAILMANLAAJUINEN ohjelma, joka toistuu täsmälleen samanlaisena kaikkialla. Se on siivu koko globalisaatiosta, mutta merkittävä osa sitä: kansallisvaltioiden tuhoaminen, kansojen tahallinen sekoittaminen, hajoita-ja-hallitse, anarkian edistäminen, kaaoksen, sisällissotien ja väkivallan lietsominen (sekoitetaan kansa, ja kansa itse alkaa riehua) jne...

Tämä on hyvin vakava asia, ja SILLÄ EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ HUMANISMIN kanssa. Päinvastoin. Sosiaalisella maahanmuutolla ja kaikella siihen liittyvällä LUODAAN EPÄHUMAANI yhteiskunta, jossa on vihaa, väkivaltaa, kaaosta, anarkiaa ja köyhtymistä, kurjistumista ja pahoinvointia.

ÄÄNESTÄKÄÄ! LEVITTÄKÄÄ TIETOA! HERÄTKÄÄ!

Leif Norrgård

Shalom Markus!

Lainsäädäntö on todellakin avainasemassa ja sen säätävät ne, joille kansa vallan antaa. Voimme viime vuosien tapahtumista huomata, miten haavoittuvaisia ovat perinteiset länsimaat, joiden epäpätevät johtajat kuvittelevat olevansa 'hyväntekijöitä' ottaessaan vastaan miljoonittain täysin länsimaiseen kulttuuriin sopeutumattomia elintasopakolaisia, jotka ovat jo ennen tänne tuloaan päättäneet, etteivät näihin yhteiskuntiin orientoidu! Noilla ei-orientoituvilla tarkoitan niitä, jotka on jo äidinmaidossa manipuloitu radikaalilla islamilla, joka on todellista myrkkyä länsimaiselle kristillisyydelle!

Seurauksena on väistämätön ristiriita, joka johtaa (kuten kirjoitit) anarkiaan, kaaokseen, kantakansalaisten köyhdyttämiseen ja kyykyttämiseen, mikä liian pitkälle vietynä johtaa sisällissotaan, jossa on vain häviäjiä!

Kunnioitan näkemystäsi humanismista, vaikka olen itse tullut lähes päinvastaiseen käsitykseen siitä. Näen sellaisen humanismin, jota yleensä pidetään ylevänä ja tavoiteltavana, vain eräänä korvikeuskontona, jossa luullaan ihmisen voivan omalla viisaudellaan ja kyvyillään suitsivan sen pahuuden, joka perimmiltään hallitsee jokaista ihmistä perisynnin vuoksi. Koska olen vakuuttunut perisynnin olemassaolosta, niin näen humanismin eli "inhimillisen pyrkimyksen tehdä parasta mahdollista hyvää" ilman, että ihminen olisi uudestisyntynyt ja saanut uuden hengellisen luomuksen kyvyt J-lan lapseksi syntymän kautta, olevan täysin tehoton ja siksi tuomittu aina epäonnistumaan!

Siksi näen ainoaksi mahdollisuudeksi hengellisesti voittoisaan ja hyvään elämään, ottaa J-lan omassa Pojassaan tarjoama pelastus vastaan, siis ottamalla Yeshua HaMashiach vastaan. Vain Hän meissä kykenee muuttamaan meidät täysin uudeksi luomukseksi, joka voi kasvaa J-lan tuntemisessa ja vain Hänen hallitessa meitä ja kaikkea meidän lihassamme asuvaa persoonallista pahaa. Tästä on lupaus annettu jo Vanhassa Testamentissa, jossa Y-H-W-H sanoi Moosekselle: "Minä sodin amalekilaisia vastaan sukupolvesta sukupolveen ja olen pyyhkivä pois amalekilaisten muiston taivaan alta!"

2.Mooseksen kirja:
17:15 Ja Mooses rakensi alttarin ja pani sille nimeksi: "Herra on minun lippuni."
17:16 Ja hän sanoi: "Minä nostan käteni Herran istuinta kohden: Herra sotii amalekilaisia vastaan sukupolvesta sukupolveen."

2.Mooseksen kirja:
17:14 Ja Herra sanoi Moosekselle: "Kirjoita tämä kirjaan muistoksi ja teroita se Joosuan mieleen: Minä pyyhin pois amalekilaisten muiston taivaan alta."

Amalek on selkeä esikuva turmeltuneen ihmisluonnon jatkuvasta pyrkimyksestä yrittää perisyntien saastuttamana selviytyä parantumattomasta sairaudestaan ilman Luojansa apua. Kuitenkaan "Väärä ei voi suoristua, eikä vajaata mittaa voida täydeksi lukea!"

J-la pelastaa vain ne ihmiset, joka siihen suostuvat, nollapisteestä alkaen kokonaan, mutta jättää pelastamatta eli oman perisyntinsä valtaan kaikki ne ihmiset, jotka eivät suostu J-lan pelastettaviksi. Kyseessä on selkeä periaate "Joko kaikki tai ei mitään!"

Vielä lopuksi ne jakeet UT:sta, joissa meille luvataan mahdollisuus syntyä J-lan lapsiksi ja en todellakaan tarkoita sillä mitään abstraktia kirkollisten "liirum-laarum sakramenttia tai tyhjänpäiväisiä liturgioita sylivauvakasteineen", vaan aitoa ja konkreettista eli TODELLISTA sisäistä muuttumista, jonka vain ulkopuolinen ja J-lasta itsestään tuleva suunnaton henkinen voima eli Pyhä Henki voi saada meissä aikaan ja kun Hän itse meihin tulee, niin me muutumme, uudesti ylhäältä syntymällä aivan eri olennoiksi:

Johanneksen evankeliumi:
1:12 Mutta kaikille, jotka ottivat hänet (Yeshuan) vastaan, hän antoi VOIMAN tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä (viitataan hebrealaiseen Yeshua-Nimeen),
1:13 jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.

Pekka Liimatainen

Surullista että suomesta löytyy samimäkejä, jotka eivät näköjään oikeasti tajua islamin ja muiden uskontojen eroa.
Tälläisten ihmisten takia islam saakin suomessa levitä niinkuin se nyt leviää.
Vähemmän muiden uskontojen nimissä räjäytellään siviilejä puiden oksille, kauppojen seinille, alistetaan naisia ym.

Samin kannattaisi lukea koraani, mitä siinä sanotaan meistä dhimmeistä, koirista ja sioista.

Sami Mäki

Pekka Liimatainen: Olenko puolustanut islamia??? Kaikki uskonnot ovat syvältä, minua ei niiden erot enää kiinnosta. Samaa peetä eri paketissa! En halua islamin leviämistä, mutta mua oksettaa se, että jotkut haluavat kiillottaa kristinuskon kilpeä islamin kustannuksella ja vielä vaalien alla. Tämä jos mikä on kunnon populistista vaalipornoa! Lue aiemmat viestini: kristityillä ei todellakaan ole varaa nostaa omaa uskontoaan jotenkin muita paremmaksi. Se mitä joku satukirja käskee tekemään on täysin yhdentekevää! Ihmiset ovat vain ja ainoastaan itse vastuussa teoistaan. Vastuuta tai oikeutuksia ei voi ulkoistaa joidenkin dogmien varaan!

Leif Norrgård

Hei Sami!

Vaikket olekaan innostunut uskonnoista, niin etkö silti voisi myöntää sitä tosiseikkaa, että juuri muslimit ovat tuoneet Eurooppaan terrorismin, jota kohdistetaan täysin viattomia siviilejä kohtaan?

Olet siinä oikeassa, että roomalaiskatoliset ovat tehneet noin 1000 vuotta sitten veritöitä vastaiskuna muslimien pyrkimyksille levittää pakolla islam-uskonto Eurooppaan ja muutakin inhottavaa he ovat tehneet.

Meidän on kuitenkin syytä kiinnittää huomiotamme tähän nykyaikaan, ihan lähimenneisyyteen ja mitä on odotettavisssa, jos muslimit saavat ihan vapaasti muuttaa tänne kaikiin EU-maihin. Siitä on lähitulevaisuudessa oleva seurauksena juuri sen kaltaiset verityöt, mitä tapahtui 11.9.2001 Usa:ssa, jolloin muslimiterroristit räjäyttivät WTC-tornit surmaten ja kuolleita tuli lähes 3000!

Vielä lopuksi tahdon painottaa sitä seikkaa, ettei Kristittyjen UT:ssa kehoteta missään kohden väkivaltaan, vaan kohtelemaan rakkaudella kaikkia lähimmäisiä, jopa vihamiehiämme! Koraanin kiihotussanoma on TÄYSIN päinvastaista niitä kohtaan, jotka eivät usko sen satuihin!

Leif Norrgård

Hei Pekka!

Olet aivan oikeassa. Suomen kouluissa pitäisi lukea varoittavana esimerkkinä Koraanista kaikki ne monet Suurain jakeet, jotka ovat selvästi väkivaltaan kiihottavia ja joita fundis-islamistit kiltisti tahtovat noudattaa räjäytellessään itsensä suurissa väkijoukoissa, pahaa-aavistamattomien siviilien keskellä, kun lapset ovat bussilla matkalla kouluun tai vanhemmat viemässä lapsiaan päiväkotiin.

Mielestäni ihmiskunta voisi paljon paremmin, jos kaikki Koraanit poltettaisiin ja kyseinen uskonto kitkettäisiin juurineen (eli kaikkine oppikirjoineen) pois tämän maan päältä. Tällä en tarkoita niitä ihmispoloisia, jotka on jo kiedottu tuon harhaopin pauloihin, vaan heidät pitäisi viedä vieroitushoitoon (sinä aikana, jolloin he oleskelulupaa odottavat) ja luettaa heille koko Uusi Testamentti 10 kertaa kannesta kanteen läpi ja tehden useita kokeita, että he myös ymmärtävät lukemansa! Onneksi Kristinuskon J-la tulee ajallaan niin tekemäänkin (siis poistamaan väärän istutuksen nimeltä "Islam"), sillä Yeshua on antanut tästä meille ihanan lupauksen:

Matteuksen evankeliumi:
15:13 Mutta hän (Yeshua) vastasi ja sanoi: "Jokainen istutus, jota minun taivaallinen Isäni ei ole istuttanut, on juurineen revittävä pois.

- Tuolla Yeshua tarkoitti nimenomaan harhaoppeja eli pakanauskontoja, joihin islamkin kuuluu. Lisäksi Hän tarkoitti sitä, että J-la itse tulee tuon repimisen tekemään, sillä ihmiset eivät siihen kykene. Odotan innolla sitä päivää, jolloin islam on uskontona juurineeen revitty pois maan päältä! HalleluYah!

Mika Kuusela

"Niinpä pappi luki saarnastuolista Selma Lagerlöfin joulusadun..."

Eikös se ole ihan yksi ja sama, minkä sadun se pappi sieltä tuolistaan lukee?

Leif Norrgård

Hei Mika!

Mä tunnen Vapahtajani henkilökohtaisesti, kuten avauksessani mainittu ruotsinsuomalainenkin ilmeisesti tuntee (en ole hänestä varma, koska hän ei ole mulle tuttu entuudestaan). Hän, Yeshua, J-lan Poika, ei ole mikään satu- eikä taruolento, vaan Kaikkivaltias maan ja taivasten Luoja, kuten Hänestä on kirjoitettu Johanneksen evankeliumin ekassa luvussa jakeet 1-3. Kannattaa lukea siitä myös jakeet 4-14. Tässä suora linkki siihen:
http://www.finbible.fi/UT/Johannes/Raamattu.htm

Ymmärrän hyvin sinun katsontakantasi, sillä olinhan minäkin ennen uskoontuloani epäilijä, kunnes kohtasin Yeshuan henkilökohtaisesti! Sen jälkeen olen ollut ehdottoman varma siitä, mitä kaikkea Hänestä on kirjoitettu Raamatussa, sen lukuisissa VT:n ja UT:n Kirjoituksissa!

Voi kunpa sinäkin haluaisit kohdata Hänet, niin löytäisit samalla vastauksen KAIKKIIN elämäsi perimmäisiin kysymyksiin ja löytäisit Hänet, joka rakastaa sinua >>>juuri sellaisena kuin nyt olet<<< enemmän kuin ikinä kykenet ymmärtämään, etkä haluaisi lähteä pois Hänen luotaan ja yhteydestään mistään hinnasta!

Käyttäjän ilkkahyttinen kuva
Ilkka Hyttinen

Shalom Leif!

Käyhän jakamassa oikeata taustatietoa islamista, Ruotsin tuhopoltoista yms. Pekalle ja muille tuonne sivulle:

http://siikala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/57184-vuon...

Kiitos!

P.S. Tässähän ei pitäisi olla mitään tekemistä sinänsä Suomen politiikalla puoleen eikä toiseen, kysehän on yhteisestä vakavasta uhasta, poltettiin sitten Ruotsin kouluja 10 tai tuhat!

Leif Norrgård

Shalom Ilkka!

En ole mikään varsinainen asiantuntija, sillä sellaisia ja paljon mua parempia löytyy aloittamastani Puheenvuorosta, mutta voin toki linkittää tämän Puheenvuoroni sinne ;=)

En ole asunut Ruotsissa yli 20 vuoteen.

Siunausta Yeshuassa!

Leif Norrgård

Lukijoille tiedoksi:

Tarkkaavainen lukija huomaa, että lainaamani viestin on kirjoittanut ruotsinsuomalainen mies, joka on toiminut opettajana Tukholmassa 20 vuoden ajan 1979-99 ja on nyt eläkkeellä ja aikeissa tehdä perheineen paluumuuton Suomeen.

Kimmo Kovanen

Sinun viestisi haamukirjailija oli ruotsinsuomalainen eläkeläinen , minun taas sisäministeriö.
Kuinka paljon näiden kiintiöpakolaisten kohdalla on kysymys islamilaisuudesta:
"Suomen vuotuinen pakolaiskiintiö on 750 henkilöä. Vuoden 2010 kiintiö kohdentuu
ryhmittäin seuraavasti:
Irakilaiset pakolaiset 200
Myanmarilaiset pakolaiset 150
Kongolaiset pakolaiset 150
Afganistanilaiset pakolaiset 150
Hätätapaukset ja kansainvälisten rikostuomioistuinten todistajat 100
Vuonna 2009 kunnat vastaanottivat yhteensä 761 kiintiöpakolaista. Vastaanottaneita kuntia
oli yhteensä 29, joista Rovaniemi (84 kiintiöpakolaista), Jyväskylä (74), Vaasa (54), Kajaani
(47), Tampere (42), Mikkeli (38), Kemi (41), Kokkola (34), Kotka (33), Kouvola (32),
Kuopio (27), Pori (25), Tornio (25), Porvoo (24), Savonlinna (24), Espoo (20), SeinäjokiSISÄASIAINMINISTERIÖ 11
Maahanmuutto-osasto
(22), Lahti (21), Vantaa (18), Maalahti (13), Helsinki (11), Raisio (11), Pirkkala (10),
Raasepori (10), Hämeenlinna (6), Korsnäs (7), Punkalaidun (4), Oulu (1), Kauniainen (1).
O"

Leif Norrgård

Hei Kimmo!

Asun Turussa ja paikallisten sanomalehtien mukaan pakolaisten suosikkikaupunkeja Suomessa on vain kaksi: Helsinki ja Turku. Kun pakolaiset ovat olleet tietyn ajan (muistaakseni 3 vuotta) Suomessa, he saavat muuttaa maan sisällä minne tahtovat. Ruotsinkielisellä Pohjanmaalla on tullut tavaksi vastaanottaa paljon pakolaisia. Kunnat saavat valtion tukea jokaisesta kiintiöpakolaisesta muistaakseni 3 vuoden ajan.

Kun he ovat olleet tuon ajan Pohjanmaalla, ruotsinkielisissä kunnissa ja saaneet opetella siellä vain ruotsin kielen työskennellen renkeinä erilaisissa likaisissa töissä, joista työnantaja on saanut valtion ja kunnan tukea sievoisen summan, niin 3 vuoden umpeuduttua antavat kyseiset kunnat noille pakolaisille neuvoksi hakeutua suurkaupunkeihin, kuten Turkuun, Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle, jossa he kuulemma saavat paremman asunnon, työpaikan ja toimeentulon. Olen törmännyt kahteen sellaiseen pakolaiseen, jotka kokivat tulleensa petetyiksi uskottuaaan tuollaista opastusta. Miehet (toinen Iranista ja toinen Afganistanista) olivat muuttaneet ruotsinkieliseltä Pohjanmaaalta tänne Etelä-Suomeen 3 vuoden umpeuduttua, kumpikin Turkuun ja osasivat vain ruotsia.

Kumpikaan ei ollut saanut duunia täältä moneen vuoteen siksi, etteivät osaa lainkaan (ei edes vieläkään) suomea! Tuossa jälleen yksi esimerkki siitä, miten suomenruotsalaiset osaavat vedättää jäyhiä ja oikeudenmukaisuutta harjoittavia suomalaisia!

Viittaat tilastoihin, jotka olet poiminut sisäministeriön sivuilta. Karkeasti arvioiden noistakin on noin 75% islam-uskoisia. Minun luottamukseni maamme korkeimpaan hallinto-oikeuteen on rapissut jo ajat sitten. Sama koskee myös sisäministeriötä julkaisuineen. Että miksikö? Asia selviää seuraavasta.
.....

Luepa seuraava mamun tekemä törkeä petos, jossa saatu rikoshyöty oli kahdelta vuodelta sellainen, jollaista kukaan kantasuomalainen ei voisi koskaan edes onnistua saamaan, mutta mamujahan pitää ymmärtää eri tavalla kuin suomalaisia, vai pitääkö? Etiopialaisen huijarinaisen saamat NETTOtulot olivat 55 723€ eli 2570€/kk NETTONA ilman, että hän edes teki työtä! Huomioi, että 2570€ nettona merkitsee bruttotuloina 3700€/kk! Olihan siinä 10 (oman) lapsen ja avopuolison ruokkimisessa, oman kodin siivoamisessa ja pyykkien pesemisessä yhdelle naiselle duunia kerrakseen, sillä avopuoliso (etiopialainen mies) tuskin osallistui moisiin hommiin ;=)

Kun eräs tapauksen huomannut tarkka suomalainen veti asian oikeuteen, niin asiaa vatvottiin kaikissa maamme oikeusasteissa vuodesta 2004 alkaen vuoteen 2009 (tuomarit ja viskaalit vetivät tapauksesta huomattavat palkkiot), niin loppputulos oli se, ettei rikoksentekijöitä rangaistu MITENKÄÄN, eikä heidän rikoshyötynä saamaansa huomattavaa hyötyä peritty takaisin, koska mukamas lain mukaan he eivät olleet tehneet mitään rikollista!

SUOMEN LAKI ON TÄSSÄKIN KOHDEN TÄYSMÄTÄ!

Tässä alla tuo harvinaisesti julkiselle yleisölle tietoon annettu tapaus, mutta vain siksi, että siitä tuli oikeusjuttu. Se lienee vain 'jäävuoren huippu', sillä nykyinen korruptoitunut eliittimme pyrkii salaamaan tällaiset tapaukset suurelta yleisöltä!

Siis kyseinen etiopialainen nainen sai KHO:nkin tutkimusten perusteella törkeällä petoksella tähtitieteellisen summan huijattua vuosina 2000-2001 kelalta ja Helsingin kaupungilta erilaisia tukia yhteensä 55 723€ nettona!

>>>http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/2009/20090014

Tässäpä siis aineistoa, joka varmasti on faktaa, koska luvut ovat KKO:n päätöksestä. Kyseinen päätös löytyy edelläolevan linkin takaa.

Tässä saatiin siis ensimmäistä kertaa tarkat tukitiedot, nekin tosin sosiaalitukien väärinkäyttöä koskevan oikeudenkäynnin yhteydessä. Korkein Oikeus antoi 24.2.2009 päätöksen, jossa väärillä tiedoilla tukia saanut maahanmuuttaja ei ollut tehnyt rikosta antaessaan vääriä tietoja viranomaisille. Sekä käräjäoikeus että hallinto-oikeus olivat tuominneet naisen törkeästä petoksesta. KKO vapautti naisen syytteistä.

Faiza A haki oleskelulupaa itselleen ja yhdelle lapselleen Suomen Etiopian suurlähetystöön 28.4.1998 jättämällään hakemuksella perheenyhdistämisperusteella. Hakemus perustui siihen, että A oli solminut 6.4.1998 avioliiton Abdullahi B -nimisen miehen kanssa, jolla oli pysyvä oleskelulupa Suomessa, ja että lapsi oli heidän yhteinen.

Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

Oleskeluluvan saatuaan A oli hakenut yhdessä B:n kanssa Kansaneläkelaitokselta ja Helsingin kaupungilta sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea, joita heille oli myös maksettu. Sittemmin A ja B olivat ilmoittaneet viranomaisille, etteivät he tosiasiassa olleet avioliitossa eikä B ollut A:n lasten oikea isä ja että A:n aviopuoliso ja lasten isä asui edelleen Etiopiassa.

Ulkomaalaisvirasto myönsi päätöksellään 14.2.2000 oleskeluluvat ajalle 14.2.2000 - 14.2.2001 ja jatkoi niitä 28.4.2002. Oleskeluluvan voimassaoloaikana A haki toisen lapsensa Etiopiasta Suomeen ja synnytti kolmannen lapsensa.

A haki yhdessä B:n kanssa sosiaalietuuksia ja toimeentulotukea seuraavasti:

Kansaneläkelaitokselta

· 1.4.2000 - 31.8.2002 lapsilisää yhteensä 7 488,75 euroa,

· 3.4.2000 - 3.1.2002 lasten kotihoidon tukea yhteensä 8 708,10 euroa,

· 20.2.2001 - 3.1.2002 äitiys- ja vanhempainrahaa yhteensä 2 654 euroa sekä

Helsingin kaupungilta

· 3.4.2000 - 31.1.2002 toimeentulotukea yhteensä 36 872,27 euroa.

Etiopialainen maahanmuuttajanainen on saanut nettotuloja yhteensä 55.723 euroa. Kun rahan jakaa keskimäärin kuukausille, tulee siitä 2.570 euroa kuukaudessa. Huomioitakoon, että aluksi hänellä oli vain yksi lapsi. Vuoden tuloksi tulee 30.840 euroa netto.

Tänä vuonna 2009 ansaitakseen kolmen lapsen äitinä tuon määrän, pitää palkan olla vuodessa 44.400 euroa eli 3.700 euroa kuukaudessa. Kun palkasta maksetaan vero ja työeläkemaksu, käteen jää Helsingissä sama summa.

Vuoden 2002 verotilastojen mukaan ylimpään tilastoituun tuloluokkaan eli yli 200.000 markkaa (siis yli 33.600 euroa) kuuluvia veronmaksajia oli 10,6 %. Tapauksen nainen siis kuului Suomen suurituloisten joukkoon. Vuodesta 2000, jolloin hän muutti Suomeen, palkat ovat nousseet 30 % ja varmaan myös toimeentulotuki.

KUN TÖRKEÄ PETOS EI OLE RIKOS

Korkeimman oikeuden mukaan ”…asiassa ei ole esitetty selvitystä siitä, minkä suuruisina sanotut sosiaalietuudet A:lle olisi oikeiden perhetietojen perusteella myönnetty. Asiassa on siten jäänyt näyttämättä, että Kansaneläkelaitokselle ja Helsingin kaupungille olisi aiheutunut vahinkoa A:n ilmoittamien virheellisten tietojen seurauksena. Näyttämättä on jäänyt sekin, että A olisi virheellisiä perhetietoja ilmoittamalla pyrkinyt saamaan suurempia etuuksia kuin mihin hän olisi ollut oikeutettu tai että hänen on pitänyt käsittää aviopuolisonsa henkilöllisyyttä koskevalla oikealla tiedolla voivan olla merkitystä hakemiensa etuuksien määrän kannalta. Näin ollen A ei ole syyllistynyt niihin petoksiin, joista hänelle on vaadittu rangaistusta.”

KKO olisi voinut vaatia Kelaa ja Helsinkiä laskemaan, kuinka paljon vahinkoa on aiheutunut vääristä tiedoista. Kun tätä laskentaa ei ole tehty, ei ole tapahtunut rikostakaan. Varsin kummallinen ratkaisu. Sehän tarkoittaa, että uhrien on ennakoitava Korkeimman oikeuden tekemät ratkaisut ja sen mukaan tehtävä korvausvaatimukset erilaisin vaihtoehdoin. Mutta tämä rangaistuksen arvottaminenhan on juuri oikeuden tehtävä. Jos Suomen laissa on tällainen porsaanreikä, se pitäisi tukkia heti, koska se antaa mahdollisuuden kaikenlaisille avustus- ja tukihuijareille, joita etenkin nyt kun valtio kaataa tukimiljardeja sinne tänne tulee esille kuin sieniä sateella.

EIVÄT TUET TÄHÄN LOPU

Ennen toimeentulotukipäätöstä Faizan toimeentulo turvattiin maahanmuuttajien kotouttamisesta ja turvapaikanhakijoiden vastaanotosta annetussa laissa tarkoitetuin tavoin, mitä määrää ei käsitelty oikeudessa.

Asumistuki on eri tukimuoto, eikä sitä käsitelty korkeimmassa oikeudessa. Ennen toimeentulotuen myöntämistä rahantarvitsija ohjataan hakemaan kaikki muut mahdolliset lakisääteiset etuudet. Tällaisia ovat muun muassa työttömyysturva, eläke- ja sairausturva, asumistuki sekä opintotukijärjestelmä (opintoraha, -laina, asumislisä).

3-lapsinen perhe saa kaupungilta asunnoksi 4 huonetta ja keittiön. Asunnon vuokra Itä-Helsingissä on 1100-1300 euroa. Tällaiseen asuntoon saa Kelalta asumistukea 695 euroa. (Laskuri osoitteessa http://asiakas.kela.fi/aylaskenta_app/AYLaskentaAp...). Jos tuloja ei ole, vuokran omavastuun saa toimeentulotukena.

Jotta itse itsensä elättävä väestörekisteriin kuuluva voisi maksaa 695 e vuokran ja saada käteen verojen, työeläkemaksun ja vuokran jälkeen vuodessa 30.840 euroa, hänen palkkansa tulee olla 60.000 euroa eli 5.000 euroa kuukaudessa.

Sitäpaitsi miesystävä sai omat tukensa olivat ne sitten työvoimapoliittisia tai muita. Ne tulevat tähän päälle, eikä niitä alunperinkään haettu takaisin, koska hänellä oli laillinen oleskelulupa Suomessa.

Työtön maahanmuuttaja saa työmarkkinatukea kotoutumistukena pääsääntöisesti 3 ensimmäisen Suomessa asumisvuoden ajan. Tuen maksuaika voidaan pidentää 5 vuoteen. Kotoutumistukena maksettava työmarkkinatuki määräytyy samoin perustein ja on saman suuruinen kuin tavallinen työmarkkinatuki. Työvoimapoliittisten toimenpiteiden ajalta kotoutumistuki maksetaan ilman tarveharkintaa. Työmarkkinatuki on 25,63 euroa päivässä, ja sitä maksetaan 5 päivältä viikossa. Vuodessa tätä tukea kertyy 6.663 euroa.

MORAALIN RAPPEUTUMINEN

Palkansaajien säännöllisen työajan keskiansio oli heinä-syyskuussa 2008 noin 2 800 euroa kuukaudessa, kertoo Tilastokeskus. Miehet ansaitsivat keskimäärin 3.110 ja naiset 2.520 euroa. Kuukausipalkkaisten keskiansio oli noin 2.920 euroa ja tuntipalkkaisten laskennallinen kuukausiansio 2.370 euroa. Työssä käyvä keskipalkkainen aviopari ei siis yhdessäkään ansaitse yhtä hyvin kuin kolmen lapsen maahanmuuttajaäiti yksin tukien avulla. Ero on suuri kun huomioidaan työstä aiheutuvat matka- ja päivähoitokustannukset.

http://aamulehdenblogit.ning.com/main/search/searc... <<<

Tällaista on touhu nykyään Hölmölandiassa nimeltä Suomi. On KORKEA aika vaihtaa perusteellisesti valtiomme päättäjät ensi eduskuntavaaleissa! Kaikki kantaväestöä sortavat ja mamuja heidän kustannuksellaan suosivat puolueet (keskusta, kokoomus, rkp, vihreät) jäsenineen vietäköön 7 vuodeksi Siperiaan opettelemaaan oikeamielisyyttä. Putin varmaan löytäisi sieltä juuri heille sopivaa duunia vaikkapa kaivoksissa :=)

Hannu Torkkeli

Leif, hyvä ja valaiseva kirjoitus.
Olen itsekin asunut työni vuoksi eräissä Euroopan maissa,mm. Ruotsissa ja Hollannissa, joissa nykyään kaikki entinen on mennyttä ja lähinnä muslimien ehdoilla eletään yhteiskunnissa.

Olen itse, omien kokemuksieni kautta, ottanut sen kannan, että Suomen ei pidä ottaa muslimeja maahan. Somalit on ihan kettuja eikä heihin voi luottaa. Samaa voi sanoa myös muista muslimeista.
Puoluepoliittisesti en ole sitoutunut mihinkään puolueeseen, mutta itse en kyllä aio äänestää Persuja. He ovat mielestäni vain populistisen huiputuksen huippuja, joihin en luota. Juuri nyt on muodikasta olla mamu-vastainen ja se tuo heille paljon ääniä. Haluan äänestää sellaista puoluetta, joka ei muuta kantaansa sen mukaan, mikä milloinkin tuo eniten ääniä.

Leif Norrgård

Kiitos kommentistasi, Hannu!

Viime keskiviikon saunaillassa täällä Turun Petreliuksen uimahallissa juttelin erään 40 vuotta Ruotsissa asuneen ja sieltä Turkuun muuttaneen miehen kanssa. Hän kertoi asuneensa ja työskennelleensä Värnamossa (noin 70km Jönköping'istä alaspäin) ja havainneensa, miten kaupunkiin vuosi vuodelta tuli lisää mamuja, jotka iltaisin liikkuivat suurina laumoina kaupungin kaduilla ja olivat tulleet todelliseksi turvallisuusuhaksi kantaruotsalaisille ja ulkonäöltään heidän näköisille, kuten suomalaisille.

Hän oli eläköidyttyään itse muuttanut sieltä ainoastaan turvallisuussyistä johtuen tänne Turkuun! Hänen mukaansa Ruotsissa on mamuinvaasion vuoksi 'mopo karannut heidän käsistä' jo ajat sitten! Ruotsissa on tätä nykyä jo reilu 2,5 miljoonaa maahanmuuttajaa mikä tekee noin 27% koko asukasluvusta, mikä on 9,4 miljoonaa.

Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että populisteja eli 'tuuliviirejä' ja 'takinkääntäjiä' ei kannata äänestää. Eri asia on sitten, että ketkä todella ovat populisteja! En pidä PeSu:ja enkä KD:tä populisteina, sillä heillä on samat vanhat tavoitteet, kuin jo vuosia sitten. Näen populisteina vihreät, kokoomuksen, keskustan, RKP:n ja SDP:n, jotka kaikki ovat joko liukuneet PeSu:jen suuntaan tai muuten moraalittomasti kalastelevat ääniä. Pieniin ja uusiin eduskuntaan pyrkiviin puolueisiin en ota kantaa, koska niiden mahdollisuuksiin en usko.

Olen jo vuosikymmenten ajan äänestänyt KD:tä ja sen edeltäjää SKL:ää, koska se on säilynyt melko uskollisena kristillisille periaatteille. Ainoastaan heitä voin avoimesti suositella jokaiselle!

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Setäni, joka asui 35 vuotta Ruotsissa palaten takaisin Suomeen sanoi että Suomi ei missään tapauksessa saa tehdä samaa virhettä kuin Ruotsi.
Siellä on tilanne karannut käsistä maahanmuuttajien vuoksi.
Islamin tavoitteena on saattaa sharia ja umma voimaan kaikkialla, missä he asuvat.

Leif Norrgård

Kiitos kommentistasi, Markku!

Setäsi on täysin oikeassa väitteissään. Myös sen suhteen, ettei Suomessa pidä tehdä samaa virhettä kuin Ruotsissa.

Onneksi meillä on nyt oiva tilaisuus vaikuttaa ratkaisevasti ensi kuun eduskuntavaaleissa siihen, ketkä tulevat päättämään myös mamupolitiikasta seuraavat 4 vuotta!

Suosittelen kaikille uudestisyntyneille vain KD:tä ja vasta toissijaisena vaihtoehtona PeSua eli Perussuomalaisia!

Ps. Muiden nykyisten eduskuntapuolueiden ohjelmat johtavat katastrofiin!

Pekka Kurki

Morjens. Pitääkö tää oikeasti paikkansa?! Ruotsissa siis n. 30% ihmisistä muslimeja?! Etsiskelin tietoa netistä ja löysin jotai 500 000 muslimia... Oisko laittaa jotai luotettavaa linkkiä?

Leifille kiitokset puheenvuoroista. On aina antoisaa kuulla omilla aivoilla ajattelevien kristittyjen ajatuksia. Suosittelen kaikille C.S.Lewisin kirjaa Tätä on kristinusko. Ateismi ei kestä loogista ja perusteisiin pureutuvaa tarkastelua!

Leif Norrgård

Iltaa Pekka!

Muslimien tarkkaa määrää Ruotsissa en tiedä, mutta erään ruotsalaisen tilaston mukaan (muistaakseni aikavälillä 1947...2008) on sinne muuttanut melko tarkkaan yhteensä 2,8 milj. siirtolaista ja heistä varsin suuri osa on muslimeja. Sen tilaston mukaan samana noin 60 vuotena Ruotsista muutti muualle yhteensä noin miljoona. Koska muuttovauhti Ruotsiin oli v. 2008 reilu 100 000, niin tuohon 2,8 miljoonaan on perusteltua lisätä vielä 200 000, jolloin tullaan vuoden 2010 lopun siirtolaismäärään eli tasan 3 miljoonaan, mikä vastaa reilua 30% koko asukasluvusta, mikä oli 9,4 miljoonaa vuoden 2010 lopussa. On syytä huomioida, että noihin Ruotsiin muuttaneihin siirtolaisiin on sisällytetty myös ruotsalaiset paluumuuttajat, jotka ovat ennen ulkomaille muuttoaan syntyneet Ruotsissa. On heistäkin osa muslimeja, vaan miten moni, sitä ei yleisölle kerrota.

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_c...

Yllä olevan linkin tekstin mukaan:

>>>Ruotsin väestöstä noin viidesosa ulkomaalaistaustaisia

Ruotsin noin 9,4 miljoonan väestöstä noin 15 prosenttia on syntynyt ulkomailla.
-Näistä suurimmat ryhmät muodostavat suomalaiset (170000) ja irakilaiset (121000).

-Ulkomaalaistaustaisiksi lasketaan lisäksi 411000 Ruotsissa syntynyttä henkilöä, joilla on ulkomaalaiset vanhemmat.

-Yhteensä SCB arvioi ulkomaalaistaustaisten määrän olevan noin 19 prosenttia Ruotsin asukasluvusta.

-Ruotsiin ulkomailta muuttaneiden määrä oli vuonna 2010 ennakkotietojen mukaan 99000, ja maasta pois muuttaneiden määrä vastaavasti 49000.

-Suomeen ulkomailta muuttaneiden määrä vuonna 2010 oli Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan 24600 ja Suomesta pois muuttaneiden määrä 11750.

Lähteet: SCB, Tilastokeskus<<<

....

Koska erittäin harva muslimi vaihtaa uskontoaan ja muslimit perustavat perheensä verraten nuorina ja sikiävät kuin sienet sateella, niin heitä on todella paljon Ruotsissa, jos huomioimme myös heidän lisääntymisensä Ruotsissa noina viimeisinä reiluna 60 vuotena. Tämän perusteella tuo mainitsemasi 30% on mahdollinen ainakin arviona, sillä ne ruotsalaiset ja muut alunperin ei-islamuskoiset naiset, jotka ovat avioituneet muslimien kanssa ovat myös yleensä vaihtaneet uskontonsa islamiin ja heidän jälkeläisensä ovat muslimeja.

Tarkkaa tilastoa muslimien kokonaismäärästä siellä on erittäin vaikea saada käsiinsä, koska ruotsalaiset valtamediat peittelevät tällaista infoa, etteivät antaisi aseita RD:lle, Ruotsidemokraateille...

Käyttäjän JyrkiKosonen kuva
Jyrki Kosonen

Pitkä ja mielenkiintoinen keskusteluketju! En tähän hätään voi kommentoida ihan kaikkea. Muutamissa paikoissa historian yksityiskohdat olivat hieman sekaisin. Linkitän tuohon perään hyvän kirjan. Mielipiteeni (ei oma keksimäni, mutta ....) jolle löytyy paljon evidenssiäkin:

Islam on uskonnollis/yhteiskunnallinen liike, jonka väkivaltaisuus perustuu vanhentuneeseen ideologiaan, joka sisältää kiellon kriittiseen ajatteluun.
- 50 miljoonan Espanja tuottaa vuosittain enemmän tieteellisiä tutkimuksia kuin 1,4 mrdn islamilainen yhteisö
- kautta aikojen vain 2 (kaksi) tiedenobelia on annettu tutkijoille joilla islamilainen tausta
- Kolonisaatio ei selitä asiaa, tiedevastaisuus alkoi jo silloin kun Osmanit oli eurooppalainen suurvalta
- demokratiavaje ei käy selitykseksi, kiinalaisia on runsaasti tieteen eturivissä
- köyhyys ei selitä; öljytuloilla saisi nopeasti pystyyn tutkivan yliopiston huippututkijoilla. Sen sijaan arabiemiraateissa on eniten italialaisia urheiluautoja /tiekilometri.

Eurooppa menetetty, mutta Kiinan ja Intia suhteen islamilla on kova työ ....

Ja se historialinkki : http://www.simonsebagmontefiore.com/author.aspx

Leif Norrgård

Kiitos kommentistasi Jyrki Kosonen!

Pointtisi ovat ihan ok, mutta mielestäni perimmäisin syy islam-uskonnon vaarallisuuteen piilee sen oppikirjojen sisällöissä. Olen lukenut islamilaisuuden pyhimmän teoksen eli koko Koraanin läpi ja siksi tiedän mitä siinä todella opetetaan. Olen lukenut myös osia islamilaisuuden toisiksi pyhimmästä kirjasta Sunnasta, josta voit lukea esim. seuraavan otteen koskien väärä profeetta Muhammadin sekaantumista alaikäiseen Aishaan: http://sunnah.com/urn/48030

Kyseisten kirjojen opetukset aivopesevät lukijansa vihaamaan kristittyjä ja juutalaisia ja vaativat islamisteja ottamaan hallintavallan koko maailman ylitse!

Rukousaiheeni onkin, että kaikille Suomeen muuttaville islam-uskoisille viedään aito Pelastussanoma Adonai Yeshuasta ja osoitetaan islam-uskonnon valheellisuus.

Siunausta elämääsi!

Toimituksen poiminnat